Survivor 2016 - 43. Bölüm Yorumları

Ünlüler rahat alacakları oyunu nerelere getirdiler. ss

oyun kritik bir hal aldı normal şartlar altında nagihan la yattara nın alması lazım

@Bully hep atakan ve yattara yüzünden atakan bir tane oyun alamadi atislari cok kötüydü tamam onu anladik ama atislari iyi olan yattara ne yapti 2 tane bos oyun verdi atamadi bir topu :D

Daha unluler 8 iken her mucadele öncesi reklam girmedigi surece gönullulerin 9a getirecegi beliydi.

@Bully hep atakan ve yattara yüzünden atakan bir tane oyun alamadi atislari cok kötüydü tamam onu anladik ama atislari iyi olan yattara ne yapti 2 tane bos oyun verdi atamadi bir topu :D
Yunus ve Mehmet'in 3 puan getirdikleri oyunu en kötü 10'a 6 falan kazanmaları gerekiyordu. ss

Bir şanssızlık oldu ya inşallah finali adam akılı oynayıp telafi ederler. :D

@Bully aynen baya garip oldu bu durum :D bence finalde yanlis eslesme yaptilar atakan ve nagihan cikmaliydi atisi nagihan yapmaliydi yattarayi cikardilar ama atisi yine nagihan yapmali yattara yaparsa yine atamayabilir :D

@Bully aynen baya garip oldu bu durum :D bence finalde yanlis eslesme yaptilar atakan ve nagihan cikmaliydi atisi nagihan yapmaliydi yattarayi cikardilar ama atisi yine nagihan yapmali yattara yaparsa yine atamayabilir :D
Nolursa olsun Yattara'nın atışı iyi şansı döner yeniden diye düşünmüşlerdir bence çok da mantıksız bir hamle değil aslında. :D Nagihan da stres yapıyor baya. :D

Bu oyunu ünlüler verirse çok yazık olacak ya almamız gerekiyor. ss

9-9 oldu bakalım ne olacak semihle gizem sinir oldum sinirr eğer gönüllüler dokunulmazlığı
kaybederse inşallah kerimoğlunun adını verirler

@Forumdash açıkça kurgu var :A

Mehmet oyun kazandığında elinde top yok kamera başka yeri gösteriyor Mehmeti yine gösterdiğinde adam takır takır topları atıyor

Yattarayla Serkay oynadığında da Serkayı gösterdiler Yattara önde olduğu halde gerideydi vs vs oynlara müdahale ediliyor daha heyecanlı olsun diye @beyazsoy

@Bully asıl yattara cok stres yapiyor ya ben daha hayatimda nagihanin stres yaptigini görmedim :F

Mehmet oyun kazandığında elinde top yok kamera başka yeri gösteriyor Mehmeti yine gösterdiğinde adam takır takır topları atıyor

Yattarayla Serkay oynadığında da Serkayı gösterdiler Yattara önde olduğu halde gerideydi vs vs oynlara müdahale ediliyor daha heyecanlı olsun diye @beyazsoy
Yayın gidip geldiği için ben de sd de izleyince tam oyunları izlemedim. Ama acunun montajcıları epic faili yaptıysalar olay olur semihçiler tarafından:F

@Bully asıl yattara cok stres yapiyor ya ben daha hayatimda nagihanin stres yaptigini görmedim :F
Geçen Kerimoğlu'na karşı stres yapıp puan kaybetmişti hatta sonra da çıkışmıştı Mehmet'e Yunus'a falan siz de puan alın da sürekli biz strese girmeyelim falan demişti. :F

Diğer yarışmacılara bak yarışta kurgu olmaz kurgu olursa yarışmalar heyecanli geçmez heyecan olmazsa kimse izlemez. Acun bugün erken başlattı programı çünkü yarışma uzun süreceği için.. Yarışma erken bitseydi program geç başlardı