Polat Şaşmaz
Favori Üye
Saate bakmamiştimYok reklama 5 dakika vardı mecbur zafer kazanacaktı)))
Yunus ve Mehmet'in 3 puan getirdikleri oyunu en kötü 10'a 6 falan kazanmaları gerekiyordu. ss@Bully hep atakan ve yattara yüzünden atakan bir tane oyun alamadi atislari cok kötüydü tamam onu anladik ama atislari iyi olan yattara ne yapti 2 tane bos oyun verdi atamadi bir topu![]()
Nolursa olsun Yattara'nın atışı iyi şansı döner yeniden diye düşünmüşlerdir bence çok da mantıksız bir hamle değil aslında.@Bully aynen baya garip oldu bu durumbence finalde yanlis eslesme yaptilar atakan ve nagihan cikmaliydi atisi nagihan yapmaliydi yattarayi cikardilar ama atisi yine nagihan yapmali yattara yaparsa yine atamayabilir
![]()
Yayın gidip geldiği için ben de sd de izleyince tam oyunları izlemedim. Ama acunun montajcıları epic faili yaptıysalar olay olur semihçiler tarafından@Forumdash açıkça kurgu var
Mehmet oyun kazandığında elinde top yok kamera başka yeri gösteriyor Mehmeti yine gösterdiğinde adam takır takır topları atıyor
Yattarayla Serkay oynadığında da Serkayı gösterdiler Yattara önde olduğu halde gerideydi vs vs oynlara müdahale ediliyor daha heyecanlı olsun diye @beyazsoy
Geçen Kerimoğlu'na karşı stres yapıp puan kaybetmişti hatta sonra da çıkışmıştı Mehmet'e Yunus'a falan siz de puan alın da sürekli biz strese girmeyelim falan demişti.@Bully asıl yattara cok stres yapiyor ya ben daha hayatimda nagihanin stres yaptigini görmedim![]()
Diğer yarışmacılara bak yarışta kurgu olmaz kurgu olursa yarışmalar heyecanli geçmez heyecan olmazsa kimse izlemez. Acun bugün erken başlattı programı çünkü yarışma uzun süreceği için.. Yarışma erken bitseydi program geç başlardı@Forumdash açıkça kurgu var
Mehmet oyun kazandığında elinde top yok kamera başka yeri gösteriyor Mehmeti yine gösterdiğinde adam takır takır topları atıyor
Yattarayla Serkay oynadığında da Serkayı gösterdiler Yattara önde olduğu halde gerideydi vs vs oynlara müdahale ediliyor daha heyecanlı olsun diye @beyazsoy
İzleyemedim