Yok ben hissetmiyorum bu oyunda güçlüler önde gelenler kaybediyor zaten oyunu ünlüler kazacak zafer gidecekAtakan bilerek kaybetmeye çalışıyor farkında mısınız @Forumdash @beyazsoy ? Atışları öylesine atıyor sanki![]()
Ben de zaferin gitmemesini isterim eğlencelik göruntuler verıyor. Acun da bunun farkında zatwen, efecan efelenmiyor artık(prodğktörü ayar verdiyse) Çıkar single çıkarırBen daha nihal varken önce nihal sonra zafer elenir diye demistim. Zafer elenmese efecan gider belki
Yapar ütopyada da kaç kere öyle isim çıkarttı potaŞaka gibi Semih bunların beynine zaferi yerleştireceğim diyor)))
Hissetmşyorum. Topun hızını ayarlamaya çaliştiği için yavaş atıyor gibiydiAtakan bilerek kaybetmeye çalışıyor farkında mısınız @Forumdash @beyazsoy ? Atışları öylesine atıyor sanki![]()
Canını dişine takmıyor, "adeta herşeyini ortaya koyuyor"Yok artık Atakan kesinlikle öyle birisi değil her oyunda canını dişine takıyor adam.
Atışları da çok iyi değil zaten komplo teorisi üretmeyelim pls. ss
Zaferi zaten yazacaklar başkasını mi yazacaklar Semih dese de yazacaklar demese deYapar ütopyada da kaç kere öyle isim çıkarttı potazafer de sebep veriyor resmen
![]()
Hissetmşyorum. Topun hızını ayarlamaya çaliştiği için yavaş atıyor gibiydi![]()
Canını dişine takmıyor, "adeta herşeyini ortaya koyuyor"![]()
Aha aha ahaSemihdeki egoya bak Yunus şanslı çünkü bugün ben oynamıyorum diyo![]()
o zamna düz mantık yapılsın birbirini yazacak zamanı gelinceZaferi zaten yazacaklar başkasını mi yazacaklar Semih dese de yazacaklar demese de