Ünlüler alırsa bunlar Semihe muhtaç olurlarünlüler alır aga
Ünlüler alırsa bunlar Semihe muhtaç olurlarünlüler alır aga
ne güzel işte aga 😀 zaten olacağı buÜnlüler alırsa bunlar Semihe muhtaç olurlarO zaman sen seyret curcunayı
![]()
türkiye deki ilk sinema gösterimi 1895 yılında yapılmış yıldız sarayındaSpordayken televizyondayken gördümde, haliyle sessizdeydi olayı anlayamadım;
Türkiye'de ilk yayınlanan sinema hangi tarihte tarzında bir soru vardı ve cevap 1800'li birşeydi, aydınlatabilecek biri var mı?
Semih Vadiden alıntılar yapar birazdan. İnşallah yenilir Gönüllülerne güzel işte aga 😀 zaten olacağı bu
türkiye deki ilk sinema gösterimi 1895 yılında yapılmış yıldız sarayında
bende 1935 ler falan diye düşünmüştüm öğrenmiş olduk türkiye de osmanlının devamı bu da basılan ilk gazete gibi birşey işteHani Osmanlı deseydi bari en azından Türk sineması.
Veya öyleydi ben yanlış okudum bilmiyorum. Türkiye deyince kızda 1950'ler felan dedi ben de 1940 felandır diye düşünüyordum.
Oyunu unluler aliyor bu kesin. Kolyeyide gliba memic aliyormus o kesin degilMemiş kerimoğlu gitsin diyordu 2 sayı verdi şimdidenama gitsin uyuz oluyorum
![]()
öyleyse iyi olur o beşliden birisinin gitme ihtimali artıyorOyunu unluler aliyor bu kesin. Kolyeyide gliba memic aliyormus o kesin degil