abi şimdi öyle bişey yoktur dayı oğulların falan gitmişti geçen senelerde rahatça oruç tutuyorlardı namaz kılınmasına hiçbir Allah ın kulu engel olamazAleykümselam hoşgeldin @34rcp44 kardeşim eskiden askeriye de ibadet etmek biraz sıkıntılıydı gizli yerlerde namaz kılınırdı . Şimdi Nasıl sıkıntı yoktur inşallah
Aleykümselam hoşgeldin @34rcp44 kardeşim eskiden askeriye de ibadet etmek biraz sıkıntılıydı gizli yerlerde namaz kılınırdı . Şimdi Nasıl sıkıntı yoktur inşallah
biraz da adamına bağlı eskiye bakarak rahat tabiki çok daha iyi ama hala izin vermeyen zorluk çıkartanlar varmış benim dayı oğluna sordumda izin vermiyorlarmış zorluk çıkartıyorlarmış acemi birliğinde ikenabi şimdi öyle bişey yoktur dayı oğulların falan gitmişti geçen senelerde rahatça oruç tutuyorlardı namaz kılınmasına hiçbir Allah ın kulu engel olamaz
aga bunları şikayet edebileceğimiz bi yer yok mu namaz kılmama izin vermeyecek adamdan mı emir alacazbiraz da adamına bağlı eskiye bakarak rahat tabiki çok daha iyi ama hala izin vermeyen zorluk çıkartanlar varmış benim dayı oğluna sordumda izin vermiyorlarmış zorluk çıkartıyorlarmış acemi birliğinde iken
işte aga gerekli yerlere ulaşırsan sonuç alırsında orata ulaşmak mesele artık bir şekilde namazı kılmaya devam edecen boşluklarda falan komutan izin vermiyor diye namazı erteleyemezsin ; şikayet konusunda da o ortamı bilmek lazım ona göre hareket etmek içinaga bunları şikayet edebileceğimiz bi yer yok mu namaz kılmama izin vermeyecek adamdan mı emir alacaz
bakalım aga bizimde askerlik yaklaşıyor okul bitiyor 2 sene içinde gitmeyi düşünüyorum Allah nasip ederse sanmam ki bu dönemlerde öyle birileri olsun olsa bile cesaret edebilsinişte aga gerekli yerlere ulaşırsan sonuç alırsında orata ulaşmak mesele artık bir şekilde namazı kılmaya devam edecen boşluklarda falan komutan izin vermiyor diye namazı erteleyemezsin ; şikayet konusunda da o ortamı bilmek lazım ona göre hareket etmek için
işte aga varmış ben de şaşırdım anlattığım olay fazla değil 1 aylık birşeybakalım aga bizimde askerlik yaklaşıyor okul bitiyor 2 sene içinde gitmeyi düşünüyorum Allah nasip ederse sanmam ki bu dönemlerde öyle birileri olsun olsa bile cesaret edebilsin
aga aynı zamanda gidip aynı yere düşmeyelim süper olurişte aga varmış ben de şaşırdım anlattığım olay fazla değil 1 aylık birşey
benim planlarıma göre de 2-3 yıl içinde askerlik gözüküyor
güzel olurdu tabi 😀aga aynı zamanda gidip aynı yere düşmeyelim süper olur
Nerden cikardin ki Var gibi evet@Polat Şaşmaz aga senin doktor korkun falan var mıydı ? şüpheleniyom söyleyeyim
tahmin ettim hazır mısın sana hediye yolluyomNerden cikardin Evet var
Nasil tahmin ettin nerden tahmin ettin Tirstim Gonder bakimtahmin ettim hazır mısın sana hediye yolluyom