Star 46: Yok Olan - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Anlat kardeşim anlat elimde belgeler var İşte Benim Stilim izlediğine dair :A
Vkli sitelerde @Polat Şaşmaz la neler yaptığınızı iyi biliyorum akıllı olun :A

Açıkcası bu kadar beklemiyordum.. dizi gerçekten beklediğimin çok çok üstünde çıktı. Şu şöyle, bu böyle olsaydı diyebileceğim hiç birşey yok.. adamlar bu kez gerçekten dört dörtlük bir İş yaptılar. Erdal'a söyleyecek kelime bulamıyorum zaten. 2. Bölümün ilk sahnelerini nerdeyse ayakta izleyecektim. Böyle birşey yok gerçekten.
Hele o hikaye anlattığı kısımdaki ses tonu ve mimikleri resmen efsane ötesi.Birde bölümün sonunda polislere anlattığı hikaye.Erdal mükemmel bir oyunculuk sergiliyor :(

Agalar çok övdük biterse mazallah çok ama çok üzüleceğiz. Ben vallaha her bölümü son bölümmüşcesine izleyeceğim. Bu deneklerle dizi 20 bölüm falan gider diye düşünüyorum. :T:
Aynen bu kadar övgüye bir de biterse yazık olacak. Star'dan ilk defa bir baltaya sap olup şu diziye destek olmasını bekleyeceğiz :)

Vkli sitelerde @Polat Şaşmaz la neler yaptığınızı iyi biliyorum akıllı olun :A
Biz Vadi için uğraşıyoruz kendimiz için değil kardeeeeş :A Maşallah sen de iyi biliyorsun o ortamları galiba :A

Aynen bu kadar övgüye bir de biterse yazık olacak. Star'dan ilk defa bir baltaya sap olup şu diziye destek olmasını bekleyeceğiz :)
Vallaha Kösem'i rezil reytinglerle bitirmeyip 46'yı bitirirse Ferit Şahenk'e ana avrat kayarım açık söylüyorum. :kiki:

La bi yürü git gece gece :F THY midir TKY midir ne zıkkımsa 46'nın reklamında oynatmam la :A 46 son iki senenin en kaliteli dizidir tartışmasız :A

La belli olmaz hiç olmadı RTÜK dayı el atar :A
Yok la cidden söylüyorum TKY'de efsaneydi bol gerilim gizem herşey vardı hatta bittiğinde baya üzülmüştüm.

46'da aynı şekil bakalım ne olacak :A

Yok la cidden söylüyorum TKY'de efsaneydi bol gerilim gizem herşey vardı hatta bittiğinde baya üzülmüştüm.

46'da aynı şekil bakalım ne olacak :A
TKY şu Şükrü Özyıldız'ın Bensu Soral'a yumulduğu dizi mi ? :A youtubeda görmüştüm malum sahneyi hiç izlemeden öbür videoya geçtim terbiyem el vermedi :A:A

La bi yürü git gece gece :F THY midir TKY midir ne zıkkımsa 46'nın reklamında oynatmam la :A 46 son iki senenin en kaliteli dizidir tartışmasız :A

La belli olmaz hiç olmadı RTÜK dayı el atar :A
Zamanında Behzat amirim rtürk'e mesaj göndermişti:D.Google'da ara bulursun:D.

Hay senin terbiyeni seveyim :A

Sadece bir sahneye bakıp dizi mi değerlendiril totoş :A o da efsaneydi ama Star 13 bölüm sabretti :T:
İyi sabretmiş yine :A 46'ya da sabretmeli en az 13 bölüm. Hatta bu sezonu atlatalım da ikinci sezon reklamlarla uçabiliriz :) Millet yazın yabancı dizi izleyeceğine 46'nın bu sezonki bölümlerini izlesin. Yeni seyirci kazanırız bu süre zarfında. Yeter ki şu sezonu kazasız belasız atlatalım.

Hadi ben kaçıyorum cümleten iyi geceler :):).
İyi geceler kanka dediğimi unutma :)

Son düzenleme:
İyi sabretmiş yine :A 46 l'ya da sabretmeli en az 13 bölüm. Hatta bu sezonu atlatalım da ikinci sezon reklamlarla uçabiliriz :) Millet yazın yabancı dizi izleyeceğine 46'nın bu sezonki bölümlerini izlesin. Yeni seyirci kazanırız bu süre zarfında. Yeter ki şu sezonu kazasız belasız atlatalım.

Tamam kanka unutmam:D. Takas hayırsızına selam yolla :D:D

İyi sabretmiş yine :A 46 l'ya da sabretmeli en az 13 bölüm. Hatta bu sezonu atlatalım da ikinci sezon reklamlarla uçabiliriz :) Millet yazın yabancı dizi izleyeceğine 46'nın bu sezonki bölümlerini izlesin. Yeni seyirci kazanırız bu süre zarfında. Yeter ki şu sezonu kazasız belasız atlatalım.

İnşallah bitmes diyelim ne denir ki :A

Agalar çok övdük biterse mazallah çok ama çok üzüleceğiz. Ben vallaha her bölümü son bölümmüşcesine izleyeceğim. Bu deneklerle dizi 20 bölüm falan gider diye düşünüyorum. :T:
Behzat Ç. 96 bölüm devam etti. Bunu o kadar uzatmazlar ama rahat iki sezonu görür bence. 4-5 dilimlik reyting pastası olsa da, kaliteli diziden anlayan seyirci kitlesi de var.

Behzat Ç. 96 bölüm devam etti. Bunu o kadar uzatmazlar ama rahat iki sezonu görür bence. 4-5 dilimlik reyting pastası olsa da, kaliteli diziden anlayan seyirci kitlesi de var.
Ya aslında ben Behzat Ç ile bu dizinin izleyici profilinin tam aynı olduğunu düşünmüyorum. Behzat Ç'de bu kadar yabancı dizi esintileri yoktu sanki. Daha bizden bir diziydi. Açıkçası dizinin ana hikayesini anlamak için bu kadar kafa yorulması gereken bir iş değildi sanki. 46'da her saniye çok önemli kaçırdığın an kopup gidiyor. :)