Haftaya intikama gelirsin artikEvet 2 haftalık bir satış söz konusuAma telafi edeceğim emin olabilirsin 😉
Haftaya intikama gelirsin artikEvet 2 haftalık bir satış söz konusuAma telafi edeceğim emin olabilirsin 😉
Vayyy baya fanatiksinKendimi bildim bileli hem de Abdi ipekçideydim bayern maçında canaria da bilet kalmadı gidemedik![]()
Oha adamsın adammKendimi bildim bileli hem de Abdi ipekçideydim bayern maçında canaria da bilet kalmadı gidemedik![]()
Aynen 6 7 yıldır futbolda baskette maç kaçırmam nerdeyseVayyy baya fanatiksin![]()
Bende oyleyim bjkAynen 6 7 yıldır futbolda baskette maç kaçırmam nerdeyse![]()
Finale çıkarsak kesin gidicem biletixte yatarım gerekirseOha adamsın adammYeni bir Fanatik Galatasaraylı hem de tribun kültürünü bilen adam kazandık
Şimdi @-KADİR- düşünsün
![]()
Çd bir haftalığına bjkli olsun ne de olsa Galatasaray'a hayrı yok geçen hafta basket maçını sattıBesiktasli lazim foruma.ss @Doğu
Final tek mac olmuyor mu?Finale çıkarsak kesin gidicem biletixte yatarım gerekirse![]()
Ne alaka aga sanki beraber maça gdicezOha adamsın adammYeni bir Fanatik Galatasaraylı hem de tribun kültürünü bilen adam kazandık
Şimdi @-KADİR- düşünsün
![]()
Ben getiricemÇd bir haftalığına bjkli olsun ne de olsa Galatasaray'a hayrı yok geçen hafta basket maçını sattı![]()
Yok eurocup ta iki maçmış bi orda bi burdaFinal tek mac olmuyor mu?
Bolum nasil?Ne alaka aga sanki beraber maça gdicezha biriniz ha beşiniz fark etmez
La benim basketbolla aram mı varÇd bir haftalığına bjkli olsun ne de olsa Galatasaray'a hayrı yok geçen hafta basket maçını sattı![]()
Ooo tek tek gelin diyosunNe alaka aga sanki beraber maça gdicezha biriniz ha beşiniz fark etmez
AdamsinLa benim basketbolla aram mı varBana futbolla gel
Takımımı satmam söx konusu olamaz ölüm var dönüs yok
![]()
Galatasaray'lılık Armanın olduğu her yerde olmaktır isterse sek sek oynansınLa benim basketbolla aram mı varBana futbolla gel
Takımımı satmam söx konusu olamaz ölüm var dönüs yok
![]()
İnanıyoruz tempo daha da artarsa olmicak birşey değilBu bolum yarin 16yi gececek ins![]()