Haftaya intikama gelirsin artikEvet 2 haftalık bir satış söz konusu Ama telafi edeceğim emin olabilirsin 😉
Haftaya intikama gelirsin artikEvet 2 haftalık bir satış söz konusu Ama telafi edeceğim emin olabilirsin 😉
Vayyy baya fanatiksinKendimi bildim bileli hem de Abdi ipekçideydim bayern maçında canaria da bilet kalmadı gidemedik
Oha adamsın adamm Yeni bir Fanatik Galatasaraylı hem de tribun kültürünü bilen adam kazandık Şimdi @-KADİR- düşünsünKendimi bildim bileli hem de Abdi ipekçideydim bayern maçında canaria da bilet kalmadı gidemedik
Aynen 6 7 yıldır futbolda baskette maç kaçırmam nerdeyseVayyy baya fanatiksin
Bende oyleyim bjkAynen 6 7 yıldır futbolda baskette maç kaçırmam nerdeyse
Finale çıkarsak kesin gidicem biletixte yatarım gerekirseOha adamsın adamm Yeni bir Fanatik Galatasaraylı hem de tribun kültürünü bilen adam kazandık Şimdi @-KADİR- düşünsün
Çd bir haftalığına bjkli olsun ne de olsa Galatasaray'a hayrı yok geçen hafta basket maçını sattıBesiktasli lazim foruma.ss @Doğu
Final tek mac olmuyor mu?Finale çıkarsak kesin gidicem biletixte yatarım gerekirse
Ne alaka aga sanki beraber maça gdicez ha biriniz ha beşiniz fark etmezOha adamsın adamm Yeni bir Fanatik Galatasaraylı hem de tribun kültürünü bilen adam kazandık Şimdi @-KADİR- düşünsün
Ben getiricemÇd bir haftalığına bjkli olsun ne de olsa Galatasaray'a hayrı yok geçen hafta basket maçını sattı
Yok eurocup ta iki maçmış bi orda bi burdaFinal tek mac olmuyor mu?
Bolum nasil?Ne alaka aga sanki beraber maça gdicez ha biriniz ha beşiniz fark etmez
La benim basketbolla aram mı var Bana futbolla gel Takımımı satmam söz konusu olamaz ölüm var dönüs yokÇd bir haftalığına bjkli olsun ne de olsa Galatasaray'a hayrı yok geçen hafta basket maçını sattı
Ooo tek tek gelin diyosun Buna alış aga Galatasaraylılar her yerde daha fazladır ve sesi yüksek çıkarNe alaka aga sanki beraber maça gdicez ha biriniz ha beşiniz fark etmez
AdamsinLa benim basketbolla aram mı var Bana futbolla gel Takımımı satmam söx konusu olamaz ölüm var dönüs yok
Galatasaray'lılık Armanın olduğu her yerde olmaktır isterse sek sek oynansın @MEnesLa benim basketbolla aram mı var Bana futbolla gel Takımımı satmam söx konusu olamaz ölüm var dönüs yok
İnanıyoruz tempo daha da artarsa olmicak birşey değilBu bolum yarin 16yi gececek ins