Benim Albümüm / 1.Hafta Oylaması Başladı

tarkanla kenan doğuluyu en son sıraya at :))

çok tarafsız bir jüri başkanıyım @Bully :))
Hop hop ne demek Kenan Doğulu'yu sona at. :):)

Sana hiç yakıştıramadım Beren Saat'in destekçisi değil misin böyle mi destek oluyorsun Beren Saat'i gerçekten seviyorsan mutlu olmasını istesin mutlu olmasının yolu da bu yarışmayı Kenan Doğulu'nun kazanmasından geçiyor. Yani oylar Kenan'a. :):)

Hop hop ne demek Kenan Doğulu'yu sona at. :):)

Sana hiç yakıştıramadım Beren Saat'in destekçisi değil misin böyle mi destek oluyorsun Beren Saat'i gerçekten seviyorsan mutlu olmasını istesin mutlu olmasının yolu da bu yarışmayı Kenan Doğulu'nun kazanmasından geçiyor. Yani oylar Kenan'a. :):)

zaten bereni kaptığı için adama olan nefretim on misli daha çok arttı :) şimdi tekrar hatırlattın yine efkar bastı beni :)
yalnız seveni çok tüm uğraşıma rağmen elenmeyecek ona üzülüyorum :))

Oh olsun sana. :A İnşallah Tarkan'la Kenan Doğulu finale çıkar da birine oy atmak zorunda kalırsın. :))

o biraz zor :)iki parlak finale çıkarsa forum çöker :)) forumun böyle bir eziyeti kaldıracak altyapıya sahip olduğunu zannetmiyorum :))

Uyumadan oylarımı gönderdim :) @Çiğdem-'in oklavasından korkup son dakika da olsa yolladım :) Perşembe'ye anca uyanırım artık herkese başarılar :A

Hepsini dinledim, az sonra gönderiyorum oyları. Yalnız recabın tek bir videoda birleşmeyip Youtube'a tek tek yüklenmiş olması her iki taraf için de büyük zahmet. Sayfa defalarca kastı dinlerken, demin telefonu yeniden başlatmak zorunda kaldım. Umarım eski musicsurvivor'daki recap usulüne geri dönülür, en azından youtube'da listenmiş olsa yine uygulama ile kasmadan dinleyebilirdik. :) @Çiğdem-

Hepsini dinledim, az sonra gönderiyorum oyları. Yalnız recabın tek bir videoda birleşmeyip Youtube'a tek tek yüklenmiş olması her iki taraf için de büyük zahmet. Sayfa defalarca kastı dinlerken, demin telefonu yeniden başlatmak zorunda kaldım. Umarım eski musicsurvivor'daki recap usulüne geri dönülür, en azından youtube'da listenmiş olsa yine uygulama ile kasmadan dinleyebilirdik. :) @Çiğdem-

birde klipsiz olması şarkıların değerini düşürmüş sanki ? :)

sunucu kayıplarda oy kullanmayan kaldımı kalmadımı belirsiz :)
@Çiğdem- sen gelmeden oyları açıklamaya başlıyorum haberin olsun :)