Herkes Semih gibi yüzsüz değil niye kabul etmiyorsunuz)))Semih kaznsaymış yemezlermiş bak bak tiplere bakTabağı bile yerdiniz ulan boş yapmayın
![]()
Herkes Semih gibi yüzsüz değil niye kabul etmiyorsunuz)))Semih kaznsaymış yemezlermiş bak bak tiplere bakTabağı bile yerdiniz ulan boş yapmayın
![]()
Hıhı aynen ondanHerkes Semih gibi yüzsüz değil niye kabul etmiyorsunuz)))
Desin abisi n'olcak yaniBir kez finale çıktı ya)). Semih herkes beni kıskanıyor diyor kafayı yedi benim tişörtüm de bile gözleri var diyor)))))
Yattara'dan intikam almak istemiş işte o beni potaya soktu ben de onu sokayım da o heyecanı yaşasın demiş.Nagiye yatıyı kim söyletmiş? Kendi kafasına yati heycan istesin diye mi sokmuşne kadar cok bölük pörcuk montaj
![]()
Atakan neden hala sessiz? Sadece yalanca konuşuyor bunlar ben o dili bilmiyorum diyor. Esip gürlemesi lazımkenYattara'dan intikam almak istemiş işte o beni potaya soktu ben de onu sokayım da o heyecanı yaşasın demiş.Ama Yattara'ya gitti seni bana Atakan söyletti dedi yılan, konseyde bir an önce yüzleşseler de rezil olsa pis sinsi. ss
Arkasından dönen oyunu bilmiyor ki henüz, Nagihan'ın ona attığı iftirayı bilmiyor Yattara ve Mehmet de bir şey demiyorlar ona. Tüm Türkiye tek yürek oldu Nagihan'ın oyununun ortaya çıkmasını bekliyor.Atakan neden hala sessiz? Sadece yalanca konuşuyor bunlar ben o dili bilmiyorum diyor. Esip gürlemesi lazımken![]()
Nagihanın oyunundan cok atakanın bu kadar pasif kalmasına sinir oldum. Oysa o onları zıplatırken ben de burda çoşacaktımArkasından dönen oyunu bilmiyor ki henüz, Nagihan'ın ona attığı iftirayı bilmiyor Yattara ve Mehmet de bir şey demiyorlar ona. Tüm Türkiye tek yürek oldu Nagihan'ın oyununun ortaya çıkmasını bekliyor.![]()
Negihanin bir kaç kafatası var yılmaz ve Tuğba gitmeden zor gider.. Negihan gidince damlanın onu açılırAtakan neden hala sessiz? Sadece yalanca konuşuyor bunlar ben o dili bilmiyorum diyor. Esip gürlemesi lazımken
Atakan Damla ve Semihin kıbrısa gideceğini söylemiş@beyazsoy ben daha bişey demiyorum
Ben zaten damlaya dikkat çekmiştimNegihanin bir kaç kafatası var yılmaz ve Tuğba gitmeden zor gider.. Negihan gidince damlanın onu açılır
Damla negihan bunları yapmazsa da Kıbrısi görürdu ama işi kolaylaştı ama birinci olma şansı yok.Ben zaten damlaya dikkat çekmiştim![]()
Zaten geçenki olaydan sonra damla iyice geri plana düştü.Damla negihan bunları yapmazsa da Kıbrısi görürdu ama işi kolaylaştı ama birinci olma şansı yok.
Nihal kızı iyi gömdü ve zaten o yuzden acun damlayi iyi göstermek için sakat senaryosu uydurdu))))) madur oldu kız))Zaten geçenki olaydan sonra damla iyice geri plana düştü.