Survivor 2016 40. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eskici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tuğba ve Yunus wasted'lık olay yaa asgxadaha:F

Hayır orda acun dedim. Acun dedim serkayın o lafı senaryolaşmıcak yine diye yakındım. Sen de kura dedin. Kura da olsa yine acun ve ekibi yapıyor kurayı. Serkay filan yoktu kafamda.

Elensin de şöyle perde arkasını dökülsün:A o boşboğaza benziyor kafayı yeöiş yaşlandıkça ben bunu böyle bilmiyordum gençliğimde :F
"acun o geçen haftalardaki söylediğini yapar yemez.' acun niye yemesin)))

Semih 1-1 yaptı :X

Ve Atakan yendi Semih'i finaldeki rakibi Yunus. :F

Atakan puzzukarda semihi fena görmüyordu.. Acun mahsustan puzzul koydu bu Kıbrıs oyunlarına sırf Semih kaybetsin diye bence)))

@Forumdash

Atakan puzzukarda semihi fena görmüyordu.. Acun mahsustan puzzul koydu bu Kıbrıs oyunlarına sırf Semih kaybetsin diye bence)))

@Forumdash
Bak aklına komplo gelince nasılda kalıbına uydurup yazıyorsun :A tabiki de öyle. Semih hızda iyi zeka da kötü. Zekada kötü oldugunu konuşuyorduk:X

Adalar birleşince Semih le atakanı çok merak ediyorum yaa, dedikodu lafazanlık olarak kım öne geçecek:A

bi actim final oyunu yunus önde hahahahaha. Yunus gider ayak en azindan gönulluleri tek tek elemis :)

Bak aklına komplo gelince nasılda kalıbına uydurup yazıyorsun :A tabiki de öyle. Semih hızda iyi zeka da kötü. Zekada kötü oldugunu konuşuyorduk:X

Adalar birleşince Semih le atakanı çok merak ediyorum yaa, dedikodu lafazanlık olarak kım öne geçecek:A
Şaka yapmıştım ama sana ufak bir komplo şakası yapmaya gelmiyor))) aslında bu sene çok az puzzule koydu eskiden çok daha karmaşık puzzule koyardı acun

Atakan daha zeki.. Semih düşününce biraz kafası çalışıyor zaten durarak konuşması bundan düşünmeden aklına bir fikir gelmiyor ama atakan anında düşünüyor hemen harakete geçiyor.

Yunus kazanırsa atskanin yüz ifadesini merak ediyorum.. Yunus kazanırsa Semih de susar. Semih yine adaya gider yattaraya ve atakana karşı oynadım adam kazandi bunlar ise yaramıyor diyecek)))

Şaka yapmıştım ama sana ufak bir komplo şakası yapmaya gelmiyor))) aslında bu sene çok az puzzule koydu eskiden çok daha karmaşık puzzule koyardı acun

Atakan daha zeki.. Semih düşününce biraz kafası çalışıyor zaten durarak konuşması bundan düşünmeden aklına bir fikir gelmiyor ama atakan anında düşünüyor hemen harakete geçiyor.
1 nisan geçti etkisi sende uzun sürüyorsa demek :X şakayı makayı bırak acun da diyor oyunları dengelemeye çalişiyoruz diye. Semih hızda iyi atişları da düzeldi. Finale bile cıkıyor. O yuzden dengelemek için koymuştur. Kızlardan nagi önde zaten onun da kafa puzzle basmıyor mesela:X

Atakan şu uyuz oldugum hareketi yapmafı 😱 sempatimi kazandı:X

Atakan zor da olsa yendi Yunus'u ve sembolü bir kez daha aldı. :Z Finale direkt gidecek gibi bu gidişle. :D

Dedim Semih atakana yenildi hemen pay çıkaracak diye))). Yahu Semih gizem sayesinde ödül yedin sen iyi oynasalardi bir kez ödül kazandır konuş)))

Bu gönüllüler ne kadar yalanci ya semihin kazandirdigi yemegi yemeyiz diyorlar ama oyunda semihi destekliyorlardi ve gizemi de :F

Semih kazansaymış yemezlermiş bak bak tiplere bak :A Tabağı bile yerdiniz ulan boş yapmayın :D

1 nisan geçti etkisi sende uzun sürüyorsa demek :X şakayı makayı bırak acun da diyor oyunları dengelemeye çalişiyoruz diye. Semih hızda iyi atişları da düzeldi. Finale bile cıkıyor. O yuzden dengelemek için koymuştur. Kızlardan nagi önde zaten onun da kafa puzzle basmıyor mesela:X

Atakan şu uyuz oldugum hareketi yapmafı 😱 sempatimi kazandı:X
Bir kez finale çıktı ya)). Semih herkes beni kıskanıyor diyor kafayı yedi benim tişörtüm de bile gözleri var diyor)))))