Kerim oğlu için neden plan yapayım ben gördüğümü söyledim sadece ayrıca bugün söyledim onu vadikızına))) bir iki geriye bakAma sen de hep dedim demek için diyorsun genel bi yorumun yokdün öyle demeseydin napacaktın bugun
![]()
Kura ile... herseyi Acuna bağlama.. Bugün semihe ayar vermedi acun haa acun yok dimi bugün))))Semih yatiyle yapacaktı dimi. Kaybedecek atişlarda tüh bu haftada ödüle götüremiyor. Ulan acun ben ne diyim sana![]()
Ben geriye bakmam hep ilerş bakarım adagdafahKerim oğlu için neden plan yapayım ben gördüğümü söyledim sadece ayrıca bugün söyledim onu vadikızına))) bir iki geriye bak
Zaten semih kazandıKura ile... herseyi Acuna bağlama.. Bugün semihe ayar vermedi acun haa acun yok dimi bugün))))
Acun ile serkayi kafandan birlestirmissin)))) artık Acuna semihe giydirmelerinden artık ne kadar sinirlenmişsen)))Ben geriye bakmam hep ilerş bakarım adagdafah
Zaten semih kazandıkomplom çöktü bugunluk bekle diğerleri çıkacak
semih inş yemeğe götürür de acun o geçen haftalardaki söylediğini yapar yemez. Acuna wassaptan yazmıştım sözümü dinlesin
![]()
Nasıl düşünüyorsun neden acunla serkayı birleştirim damla ve acun varkenAcun ile serkayi kafandan birlestirmissin)))) artık Acuna semihe giydirmelerinden artık ne kadar sinirlenmişsen)))
Nasıl düşünüyorsun neden acunla serkayı birleştirim damla ve acun varkensemihe giydireceğini semihi yavaş yavaş gömeceğini yarişma başlamadan önce de demiştim
(şimdi bana tekrarlatma hatırlıyorsun) acun semihten cok fanlara gıcık
o yuzden acun istediği kadar yuklensin semihe beni haklı çıkarır
![]()
Yunus 1-1 yaptı İbrahim'e karşı gider ayak son kez göstereyim diyor zaar kendimi.Harika izleyemedim![]()
Hayır orda acun dedim. Acun dedim serkayın o lafı senaryolaşmıcak yine diye yakındım. Sen de kura dedin. Kura da olsa yine acun ve ekibi yapıyor kurayı. Serkay filan yoktu kafamda.Yukarıdaki mesajında serkay yazscagina acun demişsin bilinç altın ortaya çıkmış)))
Elensin de şöyle perde arkasını dökülsünYunus 1-1 yaptı İbrahim'e karşı gider ayak son kez göstereyim diyor zaar kendimi.![]()