Survivor 2016 40. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eskici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Zafer kazandi :D

Semih yatiyle yapacaktı dimi. Kaybedecek atişlarda tüh bu haftada ödüle götüremiyor. Ulan acun ben ne diyim sana:bağır:

Semih yine övünecek bir şey buldu yattaryi aradan çıkardım dedi))

Kerim oğlu için neden plan yapayım ben gördüğümü söyledim sadece ayrıca bugün söyledim onu vadikızına))) bir iki geriye bak
Ben geriye bakmam hep ilerş bakarım adagdafah:F
Kura ile... herseyi Acuna bağlama.. Bugün semihe ayar vermedi acun haa acun yok dimi bugün))))
Zaten semih kazandı :A komplom çöktü bugunluk bekle diğerleri çıkacak:A semih inş yemeğe götürür de acun o geçen haftalardaki söylediğini yapar yemez. Acuna wassaptan yazmıştım sözümü dinlesin:A

Ben geriye bakmam hep ilerş bakarım adagdafah:F

Zaten semih kazandı :A komplom çöktü bugunluk bekle diğerleri çıkacak:A semih inş yemeğe götürür de acun o geçen haftalardaki söylediğini yapar yemez. Acuna wassaptan yazmıştım sözümü dinlesin:A
Acun ile serkayi kafandan birlestirmissin)))) artık Acuna semihe giydirmelerinden artık ne kadar sinirlenmişsen)))

Acun ile serkayi kafandan birlestirmissin)))) artık Acuna semihe giydirmelerinden artık ne kadar sinirlenmişsen)))
Nasıl düşünüyorsun neden acunla serkayı birleştirim damla ve acun varken :F semihe giydireceğini semihi yavaş yavaş gömeceğini yarişma başlamadan önce de demiştim:X (şimdi bana tekrarlatma hatırlıyorsun) acun semihten cok fanlara gıcık:A o yuzden acun istediği kadar yuklensin semihe beni haklı çıkarır:A

Nasıl düşünüyorsun neden acunla serkayı birleştirim damla ve acun varken :F semihe giydireceğini semihi yavaş yavaş gömeceğini yarişma başlamadan önce de demiştim:X (şimdi bana tekrarlatma hatırlıyorsun) acun semihten cok fanlara gıcık:A o yuzden acun istediği kadar yuklensin semihe beni haklı çıkarır:A

Yukarıdaki mesajında serkay yazscagina acun demişsin bilinç altın ortaya çıkmış)))

Yukarıdaki mesajında serkay yazscagina acun demişsin bilinç altın ortaya çıkmış)))
Hayır orda acun dedim. Acun dedim serkayın o lafı senaryolaşmıcak yine diye yakındım. Sen de kura dedin. Kura da olsa yine acun ve ekibi yapıyor kurayı. Serkay filan yoktu kafamda.

Yunus 1-1 yaptı İbrahim'e karşı gider ayak son kez göstereyim diyor zaar kendimi. :F
Elensin de şöyle perde arkasını dökülsün:A o boşboğaza benziyor kafayı yeöiş yaşlandıkça ben bunu böyle bilmiyordum gençliğimde :F