Benim Albümüm / 1.Hafta Oylaması Başladı

Biraz dikkatli ol. :A Sonra Youtube hesabını kapatır. :A

Özelden beni takmadın ama bak Youtube yakaladı senide. :A
ona racap yapmam bir irem dericiden birşey olmaz onunda süresini videonun başına yazdım zaten diğer haftalarda öyle oylarsınız @destere oylarını gönder nasıl juri başkanısın sen bee:F:F:F

@Çiğdem- oy yollamıcam bu hafta :A
öyle yok yarışmacıların göndermesi ve yarışmayla ilgilenmesi zorumludur ben sizler eğlenin diye bir sürü emek veriyorum seni sonradan eklemek için bir çok çabam oldu yarışmaya oyüzden yarışmayla ilgilenmezseniz 1 beni çok kırarsınız 2 yarışmadan direk eler şutlarım oylarını hemen gönder oyüzden :F:F:F

öyle yok yarışmacıların göndermesi ve yarışmayla ilgilenmesi zorumludur ben sizler eğlenin diye bir sürü emek veriyorum seni sonradan eklemek için bir çok çabam oldu yarışmaya oyüzden yarışmayla ilgilenmezseniz 1 beni çok kırarsınız 2 yarışmadan direk eler şutlarım oylarını hemen gönder oyüzden :F:F:F
Yoğunum şuan dinlemeye çalışırım :A

Son oy gönderme süresi ne zaman @Çiğdem- ?

jüri başkanı olarak oy yollamaya takati kalmayanların yerine ben oy yolluyorum:) ona göre artık ister yolla ister yollama :))

ne biçim başkan yardımcısısın hiçbirşeyden haberin yok :)) ayın 6 sı demiş ya hogatha :))
Haklısın sürgün edilmek istiyorum bu utançla yaşayamam sayın başkan :A

Haklısın sürgün edilmek istiyorum bu utançla yaşayamam sayın başkan :A

yalnız recepte irem dericinin şarkısı yok :) çiğdem iremi kasten elemeye çalışmış ? iremi izlerken(çünkü şarkı yok ortada mecburen izleyecksin :) ) kendi fantazimize göre oy kullanıyoruz haberin olsun :)

yalnız recepte irem dericinin şarkısı yok :) çiğdem iremi kasten elemeye çalışmış ? iremi izlerken(çünkü şarkı yok ortada mecburen izleyecksin :) ) kendi fantazimize göre oy kullanıyoruz haberin olsun :)
hahha hayırr ekledim bir daha bak üstünde racap süresi var o aralığı dinliceksiniz ifemde
:F:F:F

@Çiğdem-'in güzel ablalarımızı manüple etmesine izin verme ne biçim başkansın sen :A