Burada;jüri başkanıyızda konudan bir haberiz
bu şarkılar nerde ? dinleyeceğim şarkıları ama bulamadım recepleri nereye sakladı @Çiğdem -
başkan yardımcılarına bir danışalım
@Harunnn60 @Doğu şarkılar nerde bileniniz varmı ?
1.Hafta Oylaması İçin Recaplar Bu Spoi Kutucuğunda İyi Oylamalar
Burada;
Yazmış Çiko. Kutucuğu aç şarkılar orada.
Recaplar 1 dakika 30 saniye sürüyor. Kural öyleymiş.onlar değil ya? teaser yazan şarkıları diyorsan onlar çok kısa kalmış hatta irem derici şarkı bile söylemiyor orda sadece tıngırdak bir ses çıkarıyor
orda irem dericinin recebine baktınmı kadın hiç şarkıya başlayamıyor biz onun nesine oy vereceğizRecaplar 1 dakika 30 saniye sürüyor. Kural öyleymiş.
irem dericiye nasıl oy verdinki ? ya da şarkıyı kendi çabanla youtube danmı buldun ?Oylarımı kullandım. Herkese hayırlı olsun şimdiden. Elimden geldiğince adil dağıttım oylarımı.
Dinledim cidden öyle.orda irem dericinin recebine baktınmı kadın hiç şarkıya başlayamıyor biz onun nesine oy vereceğiz
@Çiğdem- kasten irem dericiye tuzak kurdu sanırım
irem dericiye nasıl oy verdinki ? ya da şarkıyı kendi çabanla youtube danmı buldun ?
Dinledim cidden öyle.
Hogatha karıştırdı galiba recap sürelerini.
Benim şarkım nasılbir çok arkadaş oy vermiş demekki onlar receplere hiç bakmadan oylama yaptı ben recepsiz oy vermem kimseye )
orta kıvamda bişey ama en güzeli pink floyd sanki daha tam bakmadım amaBenim şarkım nasıl
orta kıvamda bişey ama en güzeli pink floyd sanki daha tam bakmadım ama
Mabel nasıldı.
Ben albümünü biliyorum İrem'in şarkıyı da bildiğimden oylamam sıkıntı olmadı. Ama Çiğdem'e yazdım özelden hatalı Recap diye.orda irem dericinin recebine baktınmı kadın hiç şarkıya başlayamıyor biz onun nesine oy vereceğiz
@Çiğdem- kasten irem dericiye tuzak kurdu sanırım
irem dericiye nasıl oy verdinki ? ya da şarkıyı kendi çabanla youtube danmı buldun ?
Dinledim cidden öyle.
Hogatha karıştırdı galiba recap sürelerini.
aaa malesef irem dericinin dantel albümünü youtubede izin vermiyorlar bana önceki yaptığım videoyu engellemişler 2.defa yaptım bu seferde ses yok dantel albümünün şarkısını normal şekilde koydum racap süresini üstüne yazdım zaten ilk 90 saniye 0:00-1:30 arasıydı bunu böyle dinlersiniz diğer racaplarda sorun yok oy vermeyen arkadaşlarıda bilgilendireyim etiketleyip ve oyunuzu gönderin diyeyim bu bahaneyle yarışmacılardan sadece @denizz19 gönderdibir çok arkadaş oy vermiş demekki onlar receplere hiç bakmadan oylama yaptı ben recepsiz oy vermem kimseye )
Çünkü Albüm yeni de o yüzden. Telif Hakkı doğuyor.aaa malesef irem dericinin dantel albümünü youtubede izin vermiyorlar bana önceki yaptığım videoyu engellemişler 2.defa yaptım bu seferde ses yok dantel albümünün şarkısını normal şekilde koydum racap süresini üstüne yazdım zaten ilk 90 saniye 0:00-1:30 arasıydı bunu böyle dinlersiniz diğer racaplarda sorun yok oy vermeyen arkadaşlarıda bilgilendireyim etiketleyip ve oyunuzu gönderin diyeyim bu bahaneyle yarışmacılardan sadece @denizz19 gönderdi
@Bully @mrt-06 @Billy Kane @vadikızı @yigit-00 @Tolstoyevski @OzaN @MayısKralı @GunesinOglu @EnveR @xemrexxx @EFE UYSAL @Maskeli Fedai @Yiğitt @DarkLeqenD @Tzira @Titanium @Forumdash @Doğu @Castei @S.G.A.T. @Aserat @eskici
@yigit_00
aaa malesef irem dericinin dantel albümünü youtubede izin vermiyorlar bana önceki yaptığım videoyu engellemişler 2.defa yaptım bu seferde ses yok dantel albümünün şarkısını normal şekilde koydum racap süresini üstüne yazdım zaten ilk 90 saniye 0:00-1:30 arasıydı bunu böyle dinlersiniz diğer racaplarda sorun yok oy vermeyen arkadaşlarıda bilgilendireyim etiketleyip ve oyunuzu gönderin diyeyim bu bahaneyle yarışmacılardan sadece @denizz19 gönderdi
@Bully @mrt-06 @Billy Kane @vadikızı @yigit-00 @Tolstoyevski @OzaN @MayısKralı @GunesinOglu @EnveR @xemrexxx @EFE UYSAL @Maskeli Fedai @Yiğitt @DarkLeqenD @Tzira @Titanium @Forumdash @Doğu @Castei @S.G.A.T. @Aserat @eskici
@yigit_00
Ben albümünü biliyorum İrem'in şarkıyı da bildiğimden oylamam sıkıntı olmadı. Ama Çiğdem'e yazdım özelden hatalı Recap diye.
Çünkü Albüm yeni de o yüzden. Telif Hakkı doğuyor.
neyse artık olan olmuş iremin vücut hatlarına bakıp şarkıyı değerlendiririz bizde sanki ilk defa yaptığım bişeymi
hahah aa iyiki topluca bir videoda hepsini koymamışım dantel yüzünden sorun çıkardı neyden sorun çıktığıda anlaşılmıyor ozaman böyle ayrı yapmam faydası olmuş yoksa işin içinden çıkamıcakmısım irem derici şarkılarınıda racap süresini yazar öyle o aralığı dinlersiniz artık diğerlerinde sorun olmasındaÇünkü Albüm yeni de o yüzden. Telif Hakkı doğuyor.
Biraz dikkatli ol. Sonra Youtube hesabını kapatır.hahah aa iyiki topluca bir videoda hepsini koymamışım dantel yüzünden sorun çıkardı neyden sorun çıktığıda anlaşılmıyor ozaman böyle ayrı yapmam faydası olmuş yoksa işin içinden çıkamıcakmısım irem derici şarkılarınıda racap süresini yazar öyle o aralığı dinlersiniz artık diğerlerinde sorun olmasında