MERHABA SEVGİLİ FAV10 AİLESİ

Berkan Tazegül

Yeni Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
30
Puanı
15
Ben aranıza yeni katıldım. Beni belki tanıyanınız olabilir. Facebook'ta dizi sayfalarında adminlik yapıyorum. Takip edenler bilir. Öncellikle sizinle birlikte olmaktan mutluluk duydum. En hızlı ve en aktif dizi sitesi olarak sizi beğeniyle takip ediyorum. KÜÇÜK HATIRLATMA: Ben O Hayat Benim fanıyım :)

Hoş geldin. Foruma çabuk adapte olacak biri gibisin.:D

@OzaN senin duyuru ise yaramış gibi. Hey dünyalı yazısı güzel olmuş bu arada.:D

Forumdan çıkış yap görürsün.:D üye olmak çok kolay artık yazısı var.:D
Oha bizim zamanımızda çok zordu üye olmak artık çok kolay yeni nesil çok şanslı çook :)
Hoşbulduk. Tabi tanışırız. Ben Berkan. Adminlik falan yapıyorum. Burayı uzun zamandır takip ediyordum. Üye olmak bugüne kısmetmiş. Tanıştığıma memnun oldum
Bende alper ders çalışıyorum falan işte :)

Bende memnun oldum :)

Son düzenleme:
Hoş geldin. Foruma çabuk adapte olacak biri gibisin.:D

@OzaN senin duyuru ise yaramış gibi. Hey dünyalı yazısı güzel olmuş bu arada.:D
2 kişi konu acmış sandım 5-6 kişi:X diğer kişi zaten ekim 2015de katılmış ama konuyu yeni açmiş:A foruma değil de fav10.net anasayfasına koysaymış duyuruyu:X

Bu arada hoşgeldin @Berkan Tazegül

Hoş bulduk

2 kişi konu acmış sandım 5-6 kişi:X diğer kişi zaten ekim 2015de katılmış ama konuyu yeni açmiş:A foruma değil de fav10.net anasayfasına koysaymış duyuruyu:X

Bu arada hoşgeldin @Berkan Tazegül
hoşbulduk

hoşbulduk

hoşbulduk :)

hoş bulduk

ayy sende hoşgeldin yeni yöntem daha çok üye çekecek gibi forumumuza:F
sanada benim albümüm şarkı yarışmamda juri teklifi edeyim üyelerle kaynaşmana daha çok yardımcı olur bu forumdakı aile ortamı gerçekten başka yerde yok:F:F:F
https://fav10.net/forum/threads/benim-albümüm-1-hafta-oylaması-başladı.256273/
hoş bulduk teşekkür ederim

@Berkan Tazegül Hoşgeldin. :D
O Hayat Benim'i bende izliyordum ama bu sezon bıraktım. Sıkıcı olmaya başladı. :/
Hoş bulduk :)

Son düzenleme: