Survivor 2016 - 38.Bölüm Yorumları

Kokonatı Semihler calsaydı Damla orada görürdü zaten.Bu olayı İbrahim sessiz kaldı onun yrme olasılığı Semihin oraya gidip ağızlarına laf vermek pahasına coconatı çalma ihtimalinden daha fazla :)
İzlememissin anlatsam da olmuyor her yoll Semih masuma çıkartiyon))). Damla bakmadım dedi Nihal konuyu açınca deseydiniz bakardım dedi. Tam izle videoyuyu.. Ibrahim yese orada kokanat var demez ki kim bilecek kokonat toplayıp açtığını

Semihin yerinde olsam oynamazdım. Kaybettiklerinde üstkerine çok daha güzel oynardım. anlık çözüm üretemiyor. İlla düşünmesi gerek:F gizem kerim oğlunu da gördün mü sıraya girmişti semih kenarda bekliyordu :F @beyazsoy kerimoğlu semihi satacak inş :F
İzlemedim tam hakim değilim konuya

Semih'deki iyi cesaret ama Memiç şu siyah zayıf kızdı demi.?

Tşkler. :) Ünlülerde iş yok gine kaybetmişler.))
Evet is yok onlarda. Ona ragmen toplam galibiyetlerde daha bugun gönulluler bir oyun önde sadece.

İzlememissin anlatsam da olmuyor her yoll Semih masuma çıkartiyon))). Damla bakmadım dedi Nihal konuyu açınca deseydiniz bakardım dedi. Tam izle videoyuyu.. Ibrahim yese orada kokanat var demez ki kim bilecek kokonat toplayıp açtığını
İbrahim gidip gizli bir yerlerde yemiştir kim bilecek.Sende Semihi hırsız çıkarmak için uğraşıyon))))

Semih gidip risk alıp coconat çalacak karşı tarafın ağzına laf verecek sen buna inanıyon mu yahu iftira atıyorlar besbelli :)))