Aha aha aha senin bir yakınan şehvetli dese ne hissedersin yapmayın yahuuArkandayız SemihÖztürk @beyazsoy catlasın
Aha aha aha senin bir yakınan şehvetli dese ne hissedersin yapmayın yahuuArkandayız SemihÖztürk @beyazsoy catlasın
Oda dogruda halk asil ayari verecek Acuna Smte ttde de uctu zatenTurabi bu kadar ağır laf etmedi yahuu ki diskalife etti bir hafta oynatmadı oyunlarda
Ver odunu ver odunu bu gazla dunyayı yakacakSemih'e bak sen direk Şehvetli diyor he bunun sevgilisi yokmuydu ya.))
Atakan Yattaraya satış yaptı 😱
Semihi oynatmıyorlar birde böbürleniyorlar.Semih hadlerini bildirecek
Ben her aksam burdayim. Sirf senin hatirina gizlenmiyorum artik@dosimosi hşg konuda görünce seni şaşırıyorum kendini saklıyodun ya online görünce insan bir tuaf oluyor.
Semih'deki iyi cesaret ama Memiç şu siyah zayıf kızdı demi.?Ver odunu ver odunu bu gazla dunyayı yakacak
Tşkler. Ünlülerde iş yok gine kaybetmişler.))Ben her aksam burdayim. Sirf senin hatirina gizlenmiyorum artik
Niyeki ? Fragmanda ne var ? Avrupa kanalinda fragman vermiyorlar pekYarın atakanı çok iyi çekiştircekler
Yatiyi dedi
İzlememissin anlatsam da olmuyor her yoll Semih masuma çıkartiyon))). Damla bakmadım dedi Nihal konuyu açınca deseydiniz bakardım dedi. Tam izle videoyuyu.. Ibrahim yese orada kokanat var demez ki kim bilecek kokonat toplayıp açtığınıKokonatı Semihler calsaydı Damla orada görürdü zaten.Bu olayı İbrahim sessiz kaldı onun yrme olasılığı Semihin oraya gidip ağızlarına laf vermek pahasına coconatı çalma ihtimalinden daha fazla
Halk buyuk destek veriyor napmasini bekliyon pisirik mi kalsin tm abi gibisindenVer odunu ver odunu bu gazla dunyayı yakacak
Birisi senin akraban için yemeği yerden yiyeceksin deyip fiziksel siddet ve küfür atsalar iftira atsalar ne dersinAha aha aha senin bir yakınan şehvetli dese ne hissedersin yapmayın yahuu
İzlemedim tam hakim değilim konuyaSemihin yerinde olsam oynamazdım. Kaybettiklerinde üstkerine çok daha güzel oynardım. anlık çözüm üretemiyor. İlla düşünmesi gerek gizem kerim oğlunu da gördün mü sıraya girmişti semih kenarda bekliyordu @beyazsoy kerimoğlu semihi satacak inş
Evet is yok onlarda. Ona ragmen toplam galibiyetlerde daha bugun gönulluler bir oyun önde sadece.Semih'deki iyi cesaret ama Memiç şu siyah zayıf kızdı demi.?
Tşkler. Ünlülerde iş yok gine kaybetmişler.))
Evet koyun tüyü kabarık saçlı kızSemih'deki iyi cesaret ama Memiç şu siyah zayıf kızdı demi.?
Tşkler. Ünlülerde iş yok gine kaybetmişler.))
Seven filmi var ya oradaki 7gunahi oradakilere uyarladı aşağılamak için yoksa hoşlanıyorum manasıda değil ama elinde patladı)))Semih'e bak sen direk Şehvetli diyor he bunun sevgilisi yokmuydu ya.))
Aslında yanlış kişiye demiş Semih orda senin Damla dururken büyük ayıp etmiş gerçekten.Evet koyun tüyü kabarık saçlı kız
İbrahim gidip gizli bir yerlerde yemiştir kim bilecek.Sende Semihi hırsız çıkarmak için uğraşıyon))))İzlememissin anlatsam da olmuyor her yoll Semih masuma çıkartiyon))). Damla bakmadım dedi Nihal konuyu açınca deseydiniz bakardım dedi. Tam izle videoyuyu.. Ibrahim yese orada kokanat var demez ki kim bilecek kokonat toplayıp açtığını