Star 46: Yok Olan - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
adam hala kendını.kv de sanıyor bakıslara bakarmısın. eskıden gay rolu oynamıstı tatlı kacıklarda d
sımdı bu.bakıslsrla bısey oynayamaz :))))))

Atma Memati gay rolünde filan oynamadı .

oynadi yahuu gozume mi inancam sanami fazla light spor hocasiydi

Oynamış diyorlar bazı sitelerde çıkmış yalnız görüntülerini bulamadım

yayimlanirkez izlemedim bir magazin programinda gordum. sanirim onlarda turkmaxta tekrari verirlirken gormuslerdi bayagi bir ses getirmisti
Hatırlat link ver ufak cevap vermeleri savunuyorsundur umarım

Daha da çok bulabilirim.Perşembe konularına girmem yeter :)

Hatırlat link ver ufak cevap vermeleri savunuyorsundur umarım

yaw bu kurtlarcınların düştüğü durama bakın fellik fellik kanal arıyorlar :))))) ufak bir işarette nasılda seviniyorlar. ama nedense hepsi boş çıkıyor işte :)))))

allah korusun vadi izleyecek kadar kafayı sıyırmadım. :)))))))))))vadinin nukarasını bile bilmem.

Allahını seven birisi şu beyazsoyun yazılarını çeviri yapsın nukara diye birşey mi var?:F

Yeter herhalde .Şimdi gider eski reyting sonuçların yorumlarına baktırma :).

Sene 2012:)

Son düzenleme:
Keloglan Kara Polata karşı :)))))) bu sbt alem nerden bulmus bu denekleri. Bu sbt az kalsin Keloglan Polati gecekmis .sozun bitigi yer . Keloglanin ustune laf soylenmez artik :))))))

Bu arada ilk defa ve nihayet ntv yi haberturku listede gordum ustelik inanamiyacaksiniz ama trt haberi bile gecmisler :)))))))) artik sbtnin basina tas mi dustu... simdiye kadar neden gecemedi de simdi gectiler ve listeye girdiler anlamak mumkun degil. iste sbt kafasina gore oynuyor listeyle

[/B]
Arkadaş tebrik et Keloğlan ile Vadinin ne alakası var Vadi 1. Keloğlan kaçıcı o kadar dizi varken yine Vadiyi buldu da geldi :F

kabul ettim ya pepeninn ve keloglanın reyting rekoru kırdıgı bir yerde elbette kurtlar vadisi birinci çıkar :)))))
önemli olan tnsde birinci olmak

Vadi bu reytingleri sonuna kadar haketti keşke başka kanalda olsada 17-18 reytingleri görsek

keloglan 1000. gösterimde 6. olmuş

Fatmagülün Suçun Ne nineler teyzeler bakıyor ben bir erkeğin şöyle sıkı takip ettiğini görmedim cinsiyetin kızsa boşuna tartışmıyacağım aynı kız gibi konuşmalar yapıyorsun .Sen vadiyi karalamaya başladın yine şimdi senin ağzınla konuşacağım sen bu reytinglerden Fatmagülden ne bekliyordun Kerim 4 bölümdür neredese fragmanda hastahanede :F gidip ona bakacağıma Keloğlana bakalım daha iyi :DKeloğlan daha zevk verir:D

Arada 8 kusur reyting var ne alaka:D

Bu arada o zaman ergen olduğumuz için böyle yazılar yazıyorduk.Zamanında çok dozunu kaçırdık ,çok ceza puanı alıp banlandık.Dediğim gibi böyle binlerce mesaj var geçmişte .Daha ağır tartışmalar buldum ama onları atmak istemedim.

@beyazsoy kısacası geçmişi çabuk unutuyorsun. Bak bu gösterdiklerim 3-4-5 sene geçmiş.Her neyse gel gelelim daha geçenlerde forumdan gidiyorum dediğinde bile bir konuda tartışmıştık.Şimdi sen diyeceksen ki bunlar tartışma değil :))). Bahane bulacaksın kısacası :))

-------- -----
46yokolanizlecom-46-yok-olan-site-logo2.png

Bu gece NEFES kesecek!..

Bugün izledim bölümü çok beğendim kurgusu senaryosu falan süperdi
erdal beşikcioğlu oyunculuğunu konuşturmuş ya

Forum İstatistikleri

Konular
176,338
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato