Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Ulan yazın senden benden daha Vadiciydi görüyordum :) Ne olduysa bu sezon oldu :A Semih buna beyin ameliyatı yapmış :A
Sen Yusufu Polatin onune koyarsan izleyici de diziden ceker kendini.
Sen bana bakma gecen sene :D 230.bölüm fragmanından sonra büyük beklenti icine girmistim ben eski Vadi geri donuyor diye ustanin kazasina kadar iyiydik o kazadan sonra Vadi cokunce otomatikman benim beyinde cokmustu :X Yoksa hayatta gecemez o melun beni :A

Su fragmana bak ya Racileri getiremesek bile o donem ki senaristleri getirelim onlar Vadiyi toparlar diye dusunuyorum

278. Bölümle bayragi cektim artik.. ben kafami yordukca adamlar sacmalamakta tepeye ciktilar.. sonunda 278. Bölümle zaten bunun karsiligini cok güzel aldim.. yazim ekibinden bana yüz yilin tokati oldu.....

Benim vadiciliyim de bu kadarmis demek..

aga bizde çok sinirlenmiştim kedi sevmeli bölümde yazdığımız mesajlar duruyor ama öyle bırakmak falan aklımıza dahi gelmedi ayrıca eskilerin hatrı falan diyipte vadiye laf söyleyen bıraksın. şu dizinin son bölümünün yanına yaklaşama bir dizi dahi yoktur kusura bakma aga diğer arkadaşlar kadar pozitif yaklaşamıyorum vadiyi bırakanlara irrite oluyorum

Vadi pert etti bizi :A Bu kararmış demek :A
ya bi .... git ya :D pertmiş saçma sapan survivoru izleyen adamlar gelmiş vadiye laf söylüyor vadinin size ihtiyacı yok yoluna dolu dizgin zirvede devam ediyor ve bölümlerde mükemmel son bölüm sezonun en tepe noktasıydı bu artarak devam edecektir

aga bizde çok sinirlenmiştim kedi sevmeli bölümde yazdığımız mesajlar duruyor ama öyle bırakmak falan aklımıza dahi gelmedi ayrıca eskilerin hatrı falan diyipte vadiye laf söyleyen bıraksın. şu dizinin son bölümünün yanına yaklaşama bir dizi dahi yoktur kusura bakma aga diğer arkadaşlar kadar pozitif yaklaşamıyorum vadiyi bırakanlara irrite oluyorum

ya bi .... git ya :D pertmiş saçma sapan survivoru izleyen adamlar gelmiş vadiye laf söylüyor vadinin size ihtiyacı yok yoluna dolu dizgin zirvede devam ediyor ve bölümlerde mükemmel son bölüm sezonun en tepe noktasıydı bu artarak devam edecektir
3 reyting ve Yusufla mı :A

3 reyting ve Yusufla mı :A
Saçmalama ne 3 reytingi velev ki 3 reytinge düşsün bizim de satış yapmamız mı gerekecek biz o insanlardan değiliz hele ki sadece iyi gün dostu hiç değiliz 17 reyting alırken bu dizinin arkasında herkes durur zaten işte bu süreçler çok aydınlatıcı oluyor işte o bahsedilen gerçek kemik kitle ortaya çıkıyor

Saçmalama ne 3 reytingi velev ki 3 reytinge düşsün bizim de satış yapmamız mı gerekecek biz o insanlardan değiliz hele ki sadece iyi gün dostu hiç değiliz 17 reyting alırken bu dizinin arkasında herkes durur zaten işte bu süreçler çok aydınlatıcı oluyor işte o bahsedilen gerçek kemik kitle ortaya çıkıyor
3 reyting lafını takasın ... mesajına karşılık dedim zaten :D

İnsan gerektiği yerde eleştirebilmeli Vadiyi son 3 senedir Vadi piyasada yok.Dirilmeli eskisi gibi bu da yeni konsept ile mümkün Pusunun cılkı çıktı.10 yıl beklenen kripteks konusu da güme gitti

3 reyting lafını takasın ... mesajına karşılık dedim zaten :D

İnsan gerektiği yerde eleştirebilmeli Vadiyi son 3 senedir Vadi piyasada yok.Dirilmeli eskisi gibi bu da yeni konsept ile mümkün Pusunun cılkı çıktı.10 yıl beklenen kripteks konusu da güme gitti
Aga şu an seni sadece özel arkadaşım olarak goruyorum malesef vadici olma özelligini yitirdin gibi şu eksik bölumlerini tamamla guncel olarak takip et eyvallah derim ama şu an ki eleştirilerin fazla genel kalıyor

Evet Selamlar herkese burdaki hoş sohbete de katılmam gerekiyor elbette zamanım oldukça yazıp muhabbete dahil olmaya çalışacağım :)

Evet Selamlar herkese burdaki hoş sohbete de katılmam gerekiyor elbette zamanım oldukça yazıp muhabbete dahil olmaya çalışacağım :)
Hoşgeldin kardeşim :) Vadi izliyor musun? İzlemiyorsan bile canın sağolsun maksat muhabbet etmek zaten :D @Maskeli Fedai'nin de izlediği yok ama gelip burda boş yapıyor ama sen onu rol model alma :A

Vadiyi izliyordum ta ki 2 hafta ara verene kadar 278 de kaldım bi türlü devam etmeye fırsat bulamadım ama yetişmeye çalışacağım tabi sizin yorumları da okudum biraz soğuma da geldi demesem yalan olur lakin izlerim inş :D

Vadiyi izliyordum ta ki 2 hafta ara verene kadar 278 de kaldım bi türlü devam etmeye fırsat bulamadım ama yetişmeye çalışacağım tabi sizin yorumları da okudum biraz soğuma da geldi demesem yalan olur lakin izlerim inş :D
Sen sadece @-KADİR- nickli arkadaşımızın yorumlarını oku :) Hiç soğumazsın tam tersine içine esenlikler, huzur dolar :A

O konuda çok haklısın @-KADİR- ne olursa olsun her daim arkasında durmaya çalıştı dizinin eleştirdiği yerleri var ama hep destek tam destek onunki takdir ettim cidden :D
Aman eleştireyim deme kötü adam ilan edilirsin :) Çünkü @-KADİR- watching you :A Şaka bir yana hoşgeldin tekrardan şöyle sana şekilli şukullu bir avatar yapalım :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,011
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar