Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Hayır benim ki sağlamından bir gerekçe senin ki olmayan birşey için boşa konuşmak eleştireceksen yokluğunu eleştirebilirsin 😀 ee bu tilki zamanında çekilmeyi bilmemış olsa zaten bu kadar yaşayamaz ölürdü
Aga elinde somut bir kanit varsa goster gosteremiyosun senin ki de ayni kapiya cikiyo :D

Hayır benim ki sağlamından bir gerekçe senin ki olmayan birşey için boşa konuşmak eleştireceksen yokluğunu eleştirebilirsin 😀 ee bu tilki zamanında çekilmeyi bilmemış olsa zaten bu kadar yaşayamaz ölürdü

Bu arada Tilki hastagi tt olmuş durumda :X
Biz konustuk 2 dakika da tt listesine girdi :D

aga şimdi bıraktığın yerden bölümleri izlemeye ne zaman başlayacaksın ?

278. Bölümle bayragi cektim artik.. ben kafami yordukca adamlar sacmalamakta tepeye ciktilar.. sonunda 278. Bölümle zaten bunun karsiligini cok güzel aldim.. yazim ekibinden bana yüz yilin tokati oldu.....

Son düzenleme:
278. Bölümle bayragi cektim artik.. ben kafami yordukca adamlar sacmalamakta tepeye ciktilar.. sonunda 278. Bölümle zaten bunun karsiligini cok güzel aldim.. yazim ekibinden bana yüz yilin tokati oldu.....

Ben vadiciliyim de bu kadarmis demek..

Adamsın ulan :) Biz de alışkanlıktan bırakamıyoruz yoksa bu rezillikten sonra kaç gün uyku uyumadım.

278. Bölümle bayragi cektim artik.. ben kafami yordukca adamlar dahada batirdi.. 278. Bölümle zaten bunun karsiligini cok güzel aldim.. yazim ekibinden bana yüz yilin tokati oldu.....

Aga tamam olmasaydı daha iyiydi ama oldu o bayrağı bence vadi paydos deyince çekmelisin o zaman hep beraber bayrağı çekecez söyleyeyim vadinin de günü sayılı biraz bana inanıyorsan ölümüz buysa yine bu alemin kralıyız istemediğimiz durumlar olsa da izlemeğe değer yapımların en başın da yer alıyoruz gerçekten rakibimiz yok Sezon başında o hata yapılmış sezon Yusuf ve Kuzuzadelerin üzerine kurulmuş bundan yine de fena çıkmadık yani bir yenilenme sürecinin sancılarını çektik zaten şu anda herşey oturmaya başladı üstüne koyarak gidiyoruz seneye de başka bir vadi izleyecez bence sende vadinin yanından ayrılmamalısın dibine kadar eleştir ama vadi daha bitmedi sende o yüzden ben bitirdim deme

Forum İstatistikleri

Konular
173,011
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar