Kurtlar Vadisi Pusu 289. Bölüm Yorumları

@Doğu @Since2011 faceden bir yorum baya güldüm :D

Evet VADİCİLER yine güzel bir bölümü geride bıraktık hayırlı Cumalar 4.5G hoşgeldin Kurtlar Vadisi Pusu'nun 289.bölümünün yayın tarihi ne? 31 mart . 31'de 1 il e 3'ün yerini değiştir ne olur ? 13 Kurtlar Vadisi 'nin 13.Yılı Kutlu olsun arkadaşlar #13senedir1numara

aman aman sen beni koruma bizim kardeşlerimiz bize yeter :D
Benim hat daha 4,5 G'yi desteklemiyor :D.Sürekli mesajlar atıyorlar :D.Yeni çağa ayak uydur diye :D

@Doğu @Since2011 faceden bir yorum baya güldüm :D

Evet VADİCİLER yine güzel bir bölümü geride bıraktık hayırlı Cumalar 4.5G hoşgeldin Kurtlar Vadisi Pusu'nun 289.bölümünün yayın tarihi ne? 31 mart . 31'de 1 il e 3'ün yerini değiştir ne olur ? 13 Kurtlar Vadisi 'nin 13.Yılı Kutlu olsun arkadaşlar #13senedir1numara

aman aman sen beni koruma bizim kardeşlerimiz bize yeter :D
ama farkında değilsin ama çok pis savundum seni :)) kendimi bu kadar savunmamıştım :)))

bates motel , lucifer , birde better call saul :)

vampirli diziler senle @Çiğdem- in dizileri beni katmayın kendi dizilerinize:) benim diziler bir harika :))
Vampirli ve zombili dizi-filmlerden haz etmem izleyenden de haz etmem açık söyliyim :A Vampir ne la oturup 45dk'mı ona mı harcayayım :kiki:

Vampirli ve zombili dizi-filmlerden haz etmem izleyenden de haz etmem açık söyliyim :A Vampir ne la oturup 45dk'mı ona mı harcayayım :kiki:
öff öff bunu diyen zatı uzaktan gören der acaba mübarek ne kaliteler diziler deviriyor vampiri küçümsediğine göre :)

''Cellat eğer Yusuf ise Anadolu Hoca ışınlanmayı bulmuş demektir'' facebookta gördüm :kiki: @takas @Since2011

öff öff bunu diyen zatı uzaktan gören der acaba mübarek ne kaliteler diziler deviriyor vampiri küçümsediğine göre :)
La koskoca adam oldunuz vampir ney lan şaka mı bu :kiki: Adamlar BİM'den vampir dişli hariboyu alıp diziyi çekiyor oturup izliyorsunuz :A:F

çok konuşuyorsunuz diziyi izlemeye fırsat bulamıyorsunuz yarın cücük kadar reyting gelince birde itiraz edersin ? :) ama kabahat sizde konuşmaktan izlemeye fırsat bulamıyorsunuzki reytinge katkınız olsun :))
ne alaka ben bölüm bittikten sonra geldim vadi izlerken bırak yorum yazmayı kimseyle bile konuşmam hesap et :D ama hem izleyip hemde yorum atabilen kardeşlerimiz var :D söyleyene bak izlediğin dizi cücük kadar bile reyting alamıyor :kiki:

Forum İstatistikleri

Konular
173,128
Üyeler
8,483
Son Üye
justking