Polat Şaşmaz
Favori Üye
Tamam sana karsi bu psikolojik savasimin sonuna geldim konu artik bendeyarın sen aç konuyu bırak mayısı falan konu geç açılıyor yakışmaz bize sen aç
Tamam sana karsi bu psikolojik savasimin sonuna geldim konu artik bendeyarın sen aç konuyu bırak mayısı falan konu geç açılıyor yakışmaz bize sen aç
çok sevinmiştik o zaman aga konu sende artıkSettar mefta
GeldiVe böylece sosyal medya fragmanı tarih olur
canlı anlatım yapmanı bekliyoruz
@Polat Şaşmaz aga yarın rekor kırarmısın ne diyorsun durum nedir saat 18.00 den itibaren başlarsın beyaz tv ile sonra özet sonra yeni bölüm rekorunu kıracaksın gibime geliyor hadi bakalım
harbiden süper olmuş bu hafta manyak bir bölüm geliyor aga jenerik v3 ne ya bizim yıllardır istanbul mix diye bildiğimiz efsanevi müzik üstad kırdar yeni isimler koyuyorSosyal medya fragmanı mükemmel olmuş içlerinde en iyisi. Jenerik V3'ü koymuşlar süre de uzun ve sahneler kayda değer sahneler. Öyle boş sahneler değil. Leş kargasına koptum
Hayırdır Kadir iyi misinÇok iyi başlayan bölüm kötü devam etti sonu yine güzel olacak muhtemelen ama yeterli değil
Hadsize bak sen kimsin lan
şükür abi iyiyim hayirdir ne oldu 🙂Hayırdır Kadir iyi misin
Özledim kardeşimi 😉şükür abi iyiyim hayirdir ne oldu 🙂
Eyvallah abi bende ozledim de ; hani hayirdir diye basladin ya ondan dedimÖzledim kardeşimi 😉