Yok az önce atakana otururken bişey demişti. Dualarım semihle diyeAdada mi
Yılmaz oyunda Semih için bir şey demedi diğer erkekler kim kaldı dedi bizden onlar sadece Semih kaldı dedi o kadarNihalin fanları da vazgeçmiştir bu performansıyla. Nihal yeni yarişmaya gider inş(fenomene)
Yılmaz Semihle alakalı bişey dedi ne dedi?
Hmmm dualarım semihle dedi. Semih boşuna demiyordu adalar birleşince yılmazla anlaşirım diyeYılmaz oyunda Semih için bir şey demedi diğer erkekler kim kaldı dedi bizden onlar sadece Semih kaldı dedi o kadar
Yok aksine yılmaz diyor ki 20gundur aciz allahesen kazanın diyor semihi desteklemesi komedi olurDamlanın neden bugun çoştugunu anladık s*lak puzzle bile yapamadı Ezgi büyük fark attı. Nihal bile 2 tane mermer kırmıştı
Yok az önce atakana otururken bişey demişti. Dualarım semihle diye
Tamam izledim sahneyi dediği su Semih bunlar "cik" edecek diyor))). Semihin karşı tarafı (serkaylari) bitirmesinden çok memnun yoksa Semih lehine bir şey demiyor))Demiş hacı demiş. Sen de kaçırdık demek (zaten o ara konuşuyorduk) ama neden dediEkli dosyayı görüntüle 49670
Hiç heycanlı değil oysa neden reklam verdiler ki Semih gibi benim sayemde yemek yediniz kavgası da yok bunlarda öff acunYattara kazandi
Reklam
Yok aksine yılmaz diyor ki 20gundur aciz allahesen kazanın diyor semihi desteklemesi komedi olur
Semih onları cik cik yiyecek İnşallah dediDemiş hacı demiş. Sen de kaçırdık demek (zaten o ara konuşuyorduk) ama neden dediEkli dosyayı görüntüle 49670
Yılmazın onu söylerken gördüm atakan neden gülüyor dedim demek bu yuzden guluyorduTamam izledim sahneyi dediği su Semih bunlar "cik" edecek diyor))). Semihin karşı tarafı (serkaylari) bitirmesinden çok memnun yoksa Semih lehine bir şey demiyor))
Sendemi konu acmaya basladin survivorda
Tamam izledim kendi takımını yener diye anladım karşı tarafı Bitirsin biz yata yata paramizi acundan alalım diyor kısaca)))Semih onları cik cik yiyecek İnşallah dedi
Yılmazın onu söylerken gördüm atakan neden gülüyor dedim demek bu yuzden guluyordu
Hayır yahu bunlar kazandığı zaman bağırıyordu ya bu sefer bağıramadılar Aslan tekir muhabbeti döndü o da dualarım Semihle dedi))))Tamam izledim kendi takımını yener diye anladım karşı tarafı Bitirsin biz yata yata paramizi acundan alalım diyor kısaca)))
Tamam işte Semih serkaylari bitiriyor dedi biz yata yata adada kalırız diyorHayır yahu bunlar kazandığı zaman bağırıyordu ya bu sefer bağıramadılar Aslan tekir muhabbeti döndü o da dualarım Semihle dedi))))