reyting alamadı neden bitecekTamam aga bir ara bakıp genel sohbette uzun uzun yorumumu yazacağım .Bu dizi neden bitmişti aga?
reyting alamadı neden bitecekTamam aga bir ara bakıp genel sohbette uzun uzun yorumumu yazacağım .Bu dizi neden bitmişti aga?
Kurlar Vadisi Terör reyting alamamış mıdı?reyting alamadı neden bitecekbi de haberde kurtlar vadisinden çok reyting alacak demişler
vadinin tekrarı o zamanlar 15-16 alıyordu
Tamam aga bir ara bakıp genel sohbette uzun uzun yorumumu yazacağım .Bu dizi neden bitmişti aga?
Yorumunu merakla bekliyorum. 🙂 Reyting kurbanı malesef.. İnşaallah 46 dizisi de aynı kaderi yaşamaz. Gerçekten çok çok yazık olur.. dizi daha 60 dakikalık bölümüyle resmen deprem etkisi yarattı. Umarız çizgisini bozmadan devam eder.. İkinci bölümü merakla bekliyorum.
Bazen bir kavga çıkıyor birşeyler oluyor yani o yüzden her dizi reytingden bitmiyoryok aga ya rtük ün bitirdiği dizi yok ki terörden başka reytingten bittikv terör ilk bölüm 22.40 reyting almıştı devam etse varya neler olurdu Allah bilir şerefsizler yasakladı ne üzülmüştük
Bu reytinglerle devam ederse sıkıntı yaşamaz.Keşke 46 dizisi her sezonu 10 bölüm olsada uzun yıllar devam etse .
Zaten aga reytingleri taksalar gecenin birkaçına koymazlar ve süresi 1 saat olmazdı .
Bazen bir kavga çıkıyor birşeyler oluyor yani o yüzden her dizi reytingden bitmiyor![]()
Saat olayını bi türlü ayarlayamadılar. Yayın akışında ilk 22:45 yapmışlardı, sonra 23:15 olarak değiştirmişler, şimdide 22:30 diye tanıtıyolar. 22:30 çok kötü bi saat en makulu 23:00 bence.Az önceki tanıtıma göre yeni bölüm 22:30'da alınmış.. yanlış görmediysem
Süper oldu be benim istediğim saatAz önceki tanıtıma göre yeni bölüm 22:30'da alınmış.. yanlış görmediysem
Galiba saati tam karar veremediler .Şimdi ise 23.00 diye tanıtım yapmışlar.Az önceki tanıtıma göre yeni bölüm 22:30'da alınmış.. yanlış görmediysem
Müthiş bir analizin varDizinin ipini kesmismisler diziyi erkene alarak)))
Bana da seninkiler gelmiyorGaliba saati tam karar veremediler .Şimdi ise 23.00 diye tanıtım yapmışlar.
Müthiş bir analizin var
Yok ya o sahne değildi.Ceyla tam ormanda Murat'a koluna girebilir miyim dedi ya işte o sahnede çöktü
.Bu arada bu senin etiketlerin bildirim olarak gelmiyor
![]()
İlginçBana da seninkiler gelmiyor![]()
Tam senin dediğin saatte yapmışlarSaat olayını bi türlü ayarlayamadılar. Yayın akışında ilk 22:45 yapmışlardı, sonra 23:15 olarak değiştirmişler, şimdide 22:30 diye tanıtıyolar. 22:30 çok kötü bi saat en makulu 23:00 bence.
Hadi basket konusunu aç
Saat 20.00'da ben birazdan çıkıyorum bir kaç işim var ben açamayabilirimDaha erken değil mi kanka?
Nereye gidiyorsun laSaat 20.00'da ben birazdan çıkıyorum bir kaç işim var ben açamayabilirimSen buralardaysan ateşlersin üç beş yorum
![]()
Tamam la ben senin gibi 1 ay gidip gelmemezlik yapmıyorumNereye gidiyorsun la.En az 1 saat öncesi burada ol
![]()
Aslı yoktur onun 😎Tamam la ben senin gibi 1 ay gidip gelmemezlik yapmıyorum![]()