Star 46: Yok Olan - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tamam aga bir ara bakıp genel sohbette uzun uzun yorumumu yazacağım .Bu dizi neden bitmişti aga?
reyting alamadı neden bitecek :D bi de haberde kurtlar vadisinden çok reyting alacak demişler :kiki: vadinin tekrarı o zamanlar 15-16 alıyordu

Tamam aga bir ara bakıp genel sohbette uzun uzun yorumumu yazacağım .Bu dizi neden bitmişti aga?

Yorumunu merakla bekliyorum. 🙂 Reyting kurbanı malesef.. İnşaallah 46 dizisi de aynı kaderi yaşamaz. Gerçekten çok çok yazık olur.. dizi daha 60 dakikalık bölümüyle resmen deprem etkisi yarattı. Umarız çizgisini bozmadan devam eder.. İkinci bölümü merakla bekliyorum.

Yorumunu merakla bekliyorum. 🙂 Reyting kurbanı malesef.. İnşaallah 46 dizisi de aynı kaderi yaşamaz. Gerçekten çok çok yazık olur.. dizi daha 60 dakikalık bölümüyle resmen deprem etkisi yarattı. Umarız çizgisini bozmadan devam eder.. İkinci bölümü merakla bekliyorum.

Bu reytinglerle devam ederse sıkıntı yaşamaz.Keşke 46 dizisi her sezonu 10 bölüm olsada uzun yıllar devam etse .

Zaten aga reytingleri taksalar gecenin birkaçına koymazlar ve süresi 1 saat olmazdı .

yok aga ya rtük ün bitirdiği dizi yok ki terörden başka reytingten bitti :D kv terör ilk bölüm 22.40 reyting almıştı devam etse varya neler olurdu Allah bilir şerefsizler yasakladı ne üzülmüştük
Bazen bir kavga çıkıyor birşeyler oluyor yani o yüzden her dizi reytingden bitmiyor:):)

Bu reytinglerle devam ederse sıkıntı yaşamaz.Keşke 46 dizisi her sezonu 10 bölüm olsada uzun yıllar devam etse .

Zaten aga reytingleri taksalar gecenin birkaçına koymazlar ve süresi 1 saat olmazdı .

Bazen bir kavga çıkıyor birşeyler oluyor yani o yüzden her dizi reytingden bitmiyor:):)

Yayından kalkmasının büyük sebebi reyting olduğunu tahmin ediyorum.. tabi senaryoda ki ermeni konusu da büyük bir etkendi.. senaristlerin vadide ki cesaretini biliyoruz zaten.. burdada ermeni soykırımını içeren çok tehlikeli mesajlar işleniyordu. Reyting süsü verilerek susturulmak istenmiş olabilir.

Son düzenleme:
Az önceki tanıtıma göre yeni bölüm 22:30'da alınmış.. yanlış görmediysem

Saat olayını bi türlü ayarlayamadılar. Yayın akışında ilk 22:45 yapmışlardı, sonra 23:15 olarak değiştirmişler, şimdide 22:30 diye tanıtıyolar. 22:30 çok kötü bi saat en makulu 23:00 bence.

Galiba saati tam karar veremediler .Şimdi ise 23.00 diye tanıtım yapmışlar.
Dizinin ipini kesmismisler diziyi erkene alarak)))
Müthiş bir analizin var :A:A

Yok ya o sahne değildi:D.Ceyla tam ormanda Murat'a koluna girebilir miyim dedi ya işte o sahnede çöktü :D:D.Bu arada bu senin etiketlerin bildirim olarak gelmiyor:(:(

Forum İstatistikleri

Konular
176,358
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06