güzel espri o kadar pusu sor pusu sor dedi gitti ersoyun sağ kolunu bilemedi@takas aga adam gece gündüz Vadiyle yatıyor ama ona rağmen yenemedi
@Polat Şaşmaz reçetene Pusu yazıyorum git izle biraz daha
güzel espri o kadar pusu sor pusu sor dedi gitti ersoyun sağ kolunu bilemedi@takas aga adam gece gündüz Vadiyle yatıyor ama ona rağmen yenemedi
Vayyy saticii hemserisini satti (bağır)Semih sesiyle okudum
başka bi sistemle yapmam lazımdı aslında ama saat geç oldu sorularda hazır değildi kafadan buldum yoksa facede anında cevapla yapacaktım 5 tane bileceklerdi en fazlaSorular iyimiş öyle kısa sürede netten bakılacak sorular değil.Süre çok verdin sen bunlara bakmış olabilirler
Aga şu goygoycuya yeniliyordun az daha normalde ikiye katlaman lazımdı ama adam hepsini bilmiş nerdeyseVayyy saticii hemserisini satti (bağır)
La heyecanlanmasaydim telefon kasmayaydi varya kafana indirmistim @Çiğdem in oklavasini@takas aga adam gece gündüz Vadiyle yatıyor ama ona rağmen yenemedi
Hadi kaçtım artık ben ulan aga lafa tutma uyucam dabaşka bi sistemle yapmam lazımdı aslında ama saat geç oldu sorularda hazır değildi kafadan buldum yoksa facede anında cevapla yapacaktım 5 tane bileceklerdi en fazla
Hayaller hayatlarLa heyecanlanmasaydim telefon kasmayaydi varya kafana indirmistim @Çiğdem in oklavasini
agfa ersoyun sağ kolunda heycan yaptı dedim süre 10 saniye bilemedi bi de bi soruya çok geç cevap verdi saymadım göz önünde bulundurmak lazımAga şu goygoycuya yeniliyordun az daha normalde ikiye katlaman lazımdı ama adam hepsini bilmiş nerdeyse
Yarın ve Çarşamba burda ol işimiz var senle
aga ne 5 saniyesi bunlar 60 saniyede zor cevap verdiler
neyse tavuklar yatsında biz takılalım ya bana böyle yapıyordun işte aga neyse hadi yat bakalım sütü unutma dişe de iyi gelir
Bende Kenan sorusunda baya karıştırdım yoksa yenemezdiagfa ersoyun sağ kolunda heycan yaptı dedim süre 10 saniye bilemedi bi de bi soruya çok geç cevap verdi saymadım göz önünde bulundurmak lazım
Aynen bunlara güven olmaz iyi yapmışsın Helal ösym reisagfa ersoyun sağ kolunda heycan yaptı dedim süre 10 saniye bilemedi bi de bi soruya çok geç cevap verdi saymadım göz önünde bulundurmak lazım
Benim yanlislarim en azindan sureyi kacirmakla 1 tane bile yanlis cevabim yok sende yanlis cok hahahaHayaller hayatlar
aga kendini küçümseme sen bunlardan daha çok doğru yapardın bende unutmuştum eski vadiye başlayınca birçok şeyi hatırladım 68.bölümdeyimYine iyi bir sonuç çıkmış.. 🙂 eski bölümleri unutmuşuz gerçekten. En kısa zamanda Pusu'ya başlıyacağım İnşaallah.
İyi geceler aga sutun icine bali karistirip da ic sagliklidir