Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Ya aga @takas'ı da anlıyorum adam Vadiye üvey evlat muamelesi yapılacağını düşünüyor Pana tarafından. Azıcık vadiyle ilgilenin bırakın boş işleri diyor haklı bir bakıma. Ama bir şans verse belki sever.
Vadiye üvey evlat muamelesi yapılmaz ki ,zaten yapılamaz kanka :)

Aga bu forumda reytinge gore dizi izleyen cok kisi var Vadi yeniden eski oranlarina kavussun istedigi kadar senaryo kotu olsun varya forumun yarisi izlemeye baslar bu forumun en cok bu ozelligini sevmiyorum.
La olm bu kadar yancı olunmaz.Vadiyi senden de daha iyi bilirim.Bize mi posta koyuyon anlamadım gitti

Vadiye üvey evlat muamelesi yapılmaz ki ,zaten yapılamaz kanka :)
Aynen de Vadiye yoğunlaşılması ve üstüne düşmesi lazım Pana'nın. Bu sezounki hataların, rezilliklerin bini bin para. Seneye telafi sezonu olacak bence. Kanal değişikliği ile belki siz bırakanlar yeniden dönersiniz diziye :D

Onlar işin bahanesi aslında Vadi her anlamda çöküşte eski tat o ruh yok vadi zaten 2 yıldır ssıkıyordu beni bu sezon tam anlamıyla tüketti bende bıraktım :) FForumda birçok vadici bırakrı
lan olum senin kendi fikrin yok mu o bıraktı şu bıraktı şu yazdı bu şunu dedi diyorsun sürekli sanane kim ne yaparsa yapsın. işte sana koyduğum teşhis bu sosyal medyada ordan burdan etkileniyorsun bu antin kuntin özelliklerde sana böyle bulaştı eskiden gayet doğal has anadolu çocuğuydun benden bi farkın yoktu has vadiciydin :D şimdi forumda birçok kişi bıraktı diye bırakan bir tip oldun
vadi devam etsin isterse bütün dünya bıraksın tek kalsamda izlerim siyah ekranda olsa izleyecem 13 yıllık has vadicilerinde görüşleri bu şekildedir. vadinin kredisi bitmez desteğimiz tükenmez

Aynen de Vadiye yoğunlaşılması ve üstüne düşmesi lazım Pana'nın. Bu sezounki hataların, rezilliklerin bini bin para. Seneye telafi sezonu olacak bence. Kanal değişikliği ile belki siz bırakanlar yeniden dönersiniz diziye :D
Benim seneye ümitim yok gidişat bunu gösteriyor kanka :).Ben vadiyi tekrardan o eski günlerde gibi gözümü kırpmadan seyretmek isterim ama ne yazık ki dizi eriyor.

Aga bu forumda reytinge gore dizi izleyen cok kisi var Vadi yeniden eski oranlarina kavussun istedigi kadar senaryo kotu olsun varya forumun yarisi izlemeye baslar bu forumun en cok bu ozelligini sevmiyorum.
vadi bugün 15 reyting alsa dediğin gibi herkes izlerdi forumda aga ne varsa sende var hiç çizgini bozmadın ilk geldiğinde neysen şimdide o sun helal olsun sağ kolum :D
@Maskeli Fedai aga polat şaşmaz la yarışamazsın sen antin kuntin filmler diziler izlerken bu adam vadiyi 616154. kez izliyor neden bahsediyon :D

lan olum senin kendi fikrin yok mu o bıraktı şu bıraktı şu yazdı bu şunu dedi diyorsun sürekli sanane kim ne yaparsa yapsın. işte sana koyduğum teşhis bu sosyal medyada ordan burdan etkileniyorsun bu antin kuntin özelliklerde sana böyle bulaştı eskiden gayet doğal has anadolu çocuğuydun benden bi farkın yoktu has vadiciydin :D şimdi forumda birçok kişi bıraktı diye bırakan bir tip oldun
vadi devam etsin isterse bütün dünya bıraksın tek kalsamda izlerim siyah ekranda olsa izleyecem 13 yıllık has vadicilerinde görüşleri bu şekildedir. vadinin kredisi bitmez desteğimiz tükenmez
Vadide dediğim gibi bırakma sebeplerim ortada.Eski heyecan ruh senaryo vs vs yok :)

@Since2011 @Doğu agalar size iyi seyirler ben zaten bu ara hiçbişey izleyemiyorum mematinin dizisini bile izleyemedim daha bunu mu izleyecem :D

kendine o kadar güveniyorsan bekleyin 10-15 dakka yarışma yapalım aranızda varmısın aga :D
Tamam :A

vadi bugün 15 reyting alsa dediğin gibi herkes izlerdi forumda aga ne varsa sende var hiç çizgini bozmadın ilk geldiğinde neysen şimdide o sun helal olsun sağ kolum :D
@Maskeli Fedai aga polat şaşmaz la yarışamazsın sen antin kuntin filmler diziler izlerken bu adam vadiyi 616154. kez izliyor neden bahsediyon :D
Eyvallah aga sagolasin ben ucunda olum bile olsa birakmam Vadiyi :) Hayatimizin bir parcasi oldu artik :D

1. Onu bende izleyemedim ama fragmanlarını beğenmemiştim.Boş vakitte bakacağım.Ben de hiçbir yerli dizi izlemiyorum pusu hariç(netten atlata atlata bakıyorum)
İlk bölümü izledim çok güzel dizi ama 46 her türlü tokatlar :D Daha izlemeden nerden biliyorsun diyebilirsiniz ama yarın her şey belli olacak zaten. :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,017
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar