4. Bölüm
Şimdiye kadarki en güzel bölümüydü.
8.5/10
@destere izliyorum ki ben.
Şimdiye kadarki en güzel bölümüydü.
Jake ve Mimi arasında geçen konuşma sesli güldürdü. Mimi’nin ”mafya nedir” sorusuna Jake, 1972’de çekilen Al Pacino reyizin başrolünde olduğu Baba 2 filminden örnek verdi. (Yalnız anlattığı olay öyle değil, neyse filmi izlemeyenler vardır spoiler vermeyeyim. )
Galiba Sadie’ye aşık oldum ( Alicia Vikander’ı aldatmış gibi oldum, en son ona aşık olmuştum), yalnız kocasının yaptıkları ile ilgili solucan deliği, mandal vs. tüm bunları ayrıntısına kadar neden Jake’e anlattı ki gerek yoktu bence.
Marina için üzüldüm Lee’yi kazığa oturtmak lazım.
Jake’in Bill için umumhanede parası yok bunu kapıya alın dediği kısım da çok iyiydi. En sonda Sadie Jake’in ses kayıt cihazlarını buldu, sapık sanmasa bari. Kocasından zaten darbe yemiş, kim bilir aklına neler gelmiştir?
Galiba Sadie’ye aşık oldum ( Alicia Vikander’ı aldatmış gibi oldum, en son ona aşık olmuştum), yalnız kocasının yaptıkları ile ilgili solucan deliği, mandal vs. tüm bunları ayrıntısına kadar neden Jake’e anlattı ki gerek yoktu bence.
Marina için üzüldüm Lee’yi kazığa oturtmak lazım.
Jake’in Bill için umumhanede parası yok bunu kapıya alın dediği kısım da çok iyiydi. En sonda Sadie Jake’in ses kayıt cihazlarını buldu, sapık sanmasa bari. Kocasından zaten darbe yemiş, kim bilir aklına neler gelmiştir?
@destere izliyorum ki ben.