Yav he he.Hemen sayayım aç kalmaları yalan, kavgaları yalan, entrikaları yalan, hastalıkları yalan Daha ne olsun
Yav he he.Hemen sayayım aç kalmaları yalan, kavgaları yalan, entrikaları yalan, hastalıkları yalan Daha ne olsun
Bak kanıtın bile yok beni yalan çıkaracakYav he he.
Kanıtım Acun. Adam gibi adamdır kendisi öyle bir şey yapması söz konusu değildir halkda buna güvenerek programı her Allah'ın günü zirveye taşıyor hadi naş.Bak kanıtın bile yok beni yalan çıkaracak
Her gün izlenmiyor ki Pazartesi Kırgın Çiçekler zirvede, Salı Eşkıya, Çarşamba Diriliş, Cuma Fatih portakal Cumartesi ve pazar zirvede orada da olsun yaniKanıtım Acun. Adam gibi adamdır kendisi öyle bir şey yapması söz konusu değildir halkda buna güvenerek programı her Allah'ın günü zirveye taşıyor hadi naş.
4800 tl ceza evde Ayıcık beslemekten Hüsnülere çok komikti o sahne @Harunnn60 @abay-06 @Çiğdem-Survivor iyi düşmüş geçen sene nerde busene nerde.
Yükseliş olmuş en azından bu iyiye işaret, üçüncü bölümü de bekleyelim bakalım.Karagül bir rakibini daha yedi Kehribar tutmadı tutacak diyen @Billy Kane düşünsün bir de @Bully
4800 tl ceza evde Ayıcık beslemekten Hüsnülere çok komikti o sahne @Harunnn60 @abay-06 @Çiğdem-
@ABAY_06
@Çiğdem- senin giresundaki pastahanedeki olayıda işlediler Arka sokaklar evin tuvaletine kamera koymuşlar şeklinde yaptılar ama söylediğime neden güldün ilk
aaa şimdi gördüm bu mesajını aa ben bile unutmuştum o olayı@Çiğdem- pompy senin pastahane olayını hatırlıyor yuh. Ben bile unutmuştum.
Arka sokakların senaristi işledi bunuaaa şimdi gördüm bu mesajını aa ben bile unutmuştum o olayı
O Nasıl yükselişYükseliş olmuş en azından bu iyiye işaret, üçüncü bölümü de bekleyelim bakalım.
Başarı her daim kıskanılır. 114.bölümünde 6,5 Reyting alıyor Ay Yapım'ın hangi dizisi 114.bölümde o reytingi aldı Karadayı dışındaKehribar ilk 10'da devam ederse birşey olmaz ama devamlı tekrar vermeleri lazım izleyiciye sevdirmeleri için. Yoksa 3-4 reytingde kalırsa yarım sezonluk iş olur.
Artık eski Survivor yok çok zorlanıyor belli. Ben ünlülerden Yılmaz Morgül, Tuğba Özay ve Avatar Atakan dışında kimseyi bilmiyorum mesela Acun bu sezon kendi ayağına sıktı gibi duruyor.
Karagül'de bahçıvan şoföre, şofor aşçıya, aşçı uşağa sonra hepsi aşçıya durumu devam ediyor. Zaten reytingleri de pek parlak değil. Türk TV tarihinde senaryosuyla en irrite olduğum dizi, net
Kiralık Aşk da erimeye devam ediyor, yeni sezona kalır ama erken final yaparsa şaşırmamak lazım.
Senin Survivor göçmüş ne oldu yokmu kavga , entirika , dram.))Kiralık aşk klasik romantik komedi reyting hastalığına tutuldu bir yıl doldu dip yaptı aşkın ömrü 2yil derler ama bence bir yıl)))
Kehribar vaat bir dizi ve hikayesi öyle sadece oyuncular için seyirci biraz bakacak
Kısaca cuma günü artık güçlü bir dizi yok kanallar acil olarak cumaya kuvvetli bir dizi koyması lazım koyan alıp başını gider
İlk hafta dedik bu sene en ünlüler gönüllerdeki Semih ile Nihal diye)) yarışmacılarda kalite düşük survivoru domine edecek kimse yok.. Semihte utopyodaki fanlari dışında yeni seyirci çekemedi.. Nihal çok kötü yarıştığı için destek bulması zor geriye turanının 3gomlek aşasındaki bir atakan var onunla da bu kadarSenin Survivor göçmüş ne oldu yokmu kavga , entirika , dram.))
Pazar günü nevar dokunulmazlık mı ? olsa ne yazar ya bakarsam sadece oyuna bakarım gerisi geç bunların dedikodusu kavgasıda izlenmez.)))İlk hafta dedik bu sene en ünlüler gönüllerdeki Semih ile Nihal diye)) yarışmacılarda kalite düşük survivoru domine edecek kimse yok.. Semihte utopyodaki fanlari dışında yeni seyirci çekemedi.. Nihal çok kötü yarıştığı için destek bulması zor geriye turanının 3gomlek aşasındaki bir atakan var onunla da bu kadar
ama Cuma günü. Survivor için boş bir gün sadece bir yarışma var kim elenecek falan filan yok bir merak unsuru yok.. Cuma gününe bakıp survivor bitmiş diyenleri pazar Günune bekleriz)))))
Dokunulmazlık var.. Zate öyle ahin şahsım kavga dedikodu yok öyle karakter koyacak kimse yok iştePazar günü nevar dokunulmazlık mı ? olsa ne yazar ya bakarsam sadece oyuna bakarım gerisi geç bunların dedikodusu kavgasıda izlenmez.)))