Bende oyle aga ne yapacagim belli olmaz ona göre yaniUlan rüyanda mı gördün eleştiriyi mübarek adam Ne işin var aga bu saatte senden tırsmaya başladım
Bende oyle aga ne yapacagim belli olmaz ona göre yaniUlan rüyanda mı gördün eleştiriyi mübarek adam Ne işin var aga bu saatte senden tırsmaya başladım
Hayirdir sen bu saatte bu konuda ?Bende oyle aga ne yapacagim belli olmaz ona göre yani
Dedektör gibi adamsın Kısaca akıllı olun sizi izliyorum diyorsun yani KadirmünatiBende oyle aga ne yapacagim belli olmaz ona göre yani
La aga şimdi cevap vermek hasıl oldu senden de alıntı yapacaktım da sogu son mesaji yazmis ondan alayim dedim gormedim sanma 🙂 birincisi dedigim benim isim belli olmaz ikincisi ben bu saatte ancak vadi konusuna yazarımHayirdir sen bu saatte bu konuda ?
Aga gecede olsa atış alanı bırakmamda malum şartlarDedektör gibi adamsın Kısaca akıllı olun sizi izliyorum diyorsun yani Kadirmünati
Aga sende görende birşey diyoz zannedecek bazı zamanlarda bazı konularda ufak itirazlarım olabilir hepsi o kadar 😀Hadi ben yattım agalar @Polat Şaşmaz çıkarken ışıkları söndür çok yakıyor Aga iyi geceler senin gazabından kurtuluş yok @-KADİR-
Hadi iyi geceler aga Allah rahatlık versin bende su Beyaz Tvde ki bolum bitince yatarim gorusuruzHadi ben yattım agalar @Polat Şaşmaz çıkarken ışıkları söndür çok yakıyor Aga iyi geceler senin gazabından kurtuluş yok @-KADİR-
Akıllı ol senin fare tuttuğun yerde biz kedi öpüyorduk
Arayan belasını da bulur Mevlasını da O sana buldurur doğru yoluKendi benliğimi buldum @takas ilgilendirmez beni