Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Memati gittiğinden beri oyunculuklarda düşüş var Vadi'de. Figuranlar yardımcı oyuncular falan çok kötü gerçekten. Allahtan Ayla Algan geldi de üç beş bişey öğrendiler. O kadına da senaryo yazamıyorlar keşke oyuncu koçu falan olsa :F Oyunculuğun zirvesi ilk Vadide vardı figuranlar bile çok iyiydi hele o Laz Ziyalar, Testere Necmiler falan hey yavrum hey. Şimdilerde çeyreğinin çeyreğini göremiyoruz..
aa şurada hata yapıyoruz biz cnm polatın yerine düşünülen oyuncuları hep akrabadan seçmek istiyorlar yani şöyle profosyönel bir oyuncu düşünülmüyor akif necati şaşmazın karısının kuzeniydi akif tutmayınca bu seferde cahitin yeğeni yusuf geldi:F

efsane diyorsak eğer bu diziye bukadar önemli bir role sırf akraba diye oyunculukla alakası olmayan kişileri getirmemek lazım vadiyi asıl kendileri küçük görüyor bence ama haberleri yok
:F:F:F

aa şurada hata yapıyoruz biz cnm polatın yerine düşünülen oyuncuları hep akrabadan seçmek istiyorlar yani şöyle profosyönel bir oyuncu düşünülmüyor akif necati şaşmazın karısının kuzeniydi akif tutmayınca bu seferde cahitin yeğeni yusuf geldi:F

efsane diyorsak eğer bu diziye bukadar önemli bir role sırf akraba diye oyunculukla alakası olmayan kişileri getirmemek lazım vadiyi asıl kendileri küçük görüyor bence ama haberleri yok
:F:F:F
Aynen bu hemşehricilik bitsin artık ulan hayatın her yerinde millet bir yerlere akrabalarını getirmeye çalışıyor. Her şey için söylüyorum siyaset, sanat, spor.. İşini iyi yapan adamlara şans vermek varken alakasız, vasıfsız adamları getiriyorlar kimi zaman aşı tutuyor kimi zaman tutmuyor orası ayrı..

Aynen bu hemşehricilik bitsin artık ulan hayatın her yerinde millet bir yerlere akrabalarını getirmeye çalışıyor. Her şey için söylüyorum siyaset, sanat, spor.. İşini iyi yapan adamlara şans vermek varken alakasız, vasıfsız adamları getiriyorlar kimi zaman aşı tutuyor kimi zaman tutmuyor orası ayrı..
aaa belki necati şaşmaz ve kenan çobanda oyunculukla alakası yokken diziye dahil oldular ama aynı şey değil gürkan uygun aralarında en tecrübeli olandı oktay kaynarca ile birlikte oyüzden necati şaşmazla kenan çoban dedim ama ozaman bu dizi daha efsane olmamıştı yeni başlayan bir diziye tanınmamış başrol denenir deli yürektede kenan imirzalıoğlu mankenken gelip oynadı bunlar yeni başlayan dizilerde olur ama sen 10 yılı aşkın bir sezon yaşayıp efsane bir dizi olduysan eğer akifmiş yusufmuş hemde polatın rolune kimse kusura bakmasın vadiyi kendileri küçük görüyorlar yusuftanda inş kurtuluruz diyecem ama bu kayaoğlarında akraba bitmiyor ayoll karınca ordusu gibi necati beyin yatağının altına yuva yapmışlar başka bir akrabaları çıkar hemen ortaya :F:F:F

@Çiğdem- benimde dikkatimi çekmişti çok önceden yazıyordum kenanın oyunculuğu harbiden çok iyi sesi mimikleri sakin konuşması on numara keşke yusuf rolünü o oynasaydı oyunculuğunu baya beğeniyorum

@Çiğdem- benimde dikkatimi çekmişti çok önceden yazıyordum kenanın oyunculuğu harbiden çok iyi sesi mimikleri sakin konuşması on numara keşke yusuf rolünü o oynasaydı oyunculuğunu baya beğeniyorum
aa açıkcası ondanda pek hoşlanmıyordum ama bu bölümde beğendim onuda belirtmek istedim sevmiyorum diye hakkını yemek olmaz :F:F:F

yusuftan daha iyi oyuncu olduğu kesin raskolnun yanında olmasıda avantaj bence seyircinin sevmesi anlamında 🙂🙂🙂

aa açıkcası ondanda pek hoşlanmıyordum ama bu bölümde beğendim onuda belirtmek istedim sevmiyorum diye hakkını yemek olmaz :F:F:F

yusuftan daha iyi oyuncu olduğu kesin raskolnun yanında olmasıda avantaj bence seyircinin sevmesi anlamında 🙂🙂🙂
valla adam iyi oynuyor göz var nizam var yusuftan bin kat daha iyi :D

agalar Ertuğrul Şakar periscope yayını yapmış onu izliyorum

Ben yazın izlemiştim dizi hakkında iki kelam eder diye hiç bir şey soylemedi. :D
yeni değil mi aga facede paylaşmış boşuna izledim bişey demiyor

bu arada Necati Şaşmaz ile Ahmet Davutoğlu Dolmabahçede görüşmüş bugün
12472838_1764472873775966_5960703598707103644_n.jpg

yeni değil mi aga facede paylaşmış boşuna izledim bişey demiyor

bu arada Necati Şaşmaz ile Ahmet Davutoğlu Dolmabahçede görüşmüş bugün
12472838_1764472873775966_5960703598707103644_n.jpg
Senin izlediğin yayın yenidir aga ben önceden izliyordum Ertuğrul Şakar'ın yayınlarını diziyle ilgili bişey demiyor gezdiği yerleri falan anlatıyordu :D

İnşallah demiştir. Artık bu kavga bitmeli :T: Düşman çok, hain çok.. Racilerin o efsane kalemine ihtiyacımız var :bhr:
Herşeye tamam da raciler o efsane kalemlerini para ugruna reyting ugruna su an sattilar demek istemiyorum ama karsilayacak baska cumle bulamadim her turlu melaneti her turlu abes argumani kullaniyorlar o yuzden digerlerinden hicbir farklari kalmadi ne oldu kurtlar vadisi nden ayrildilar diye bu memleketin hic mi sorunu kalmadi

Herşeye tamam da raciler o efsane kalemlerini para ugruna reyting ugruna su an sattilar demek istemiyorum ama karsilayacak baska cumle bulamadim her turlu melaneti her turlu abes argumani kullaniyorlar o yuzden digerlerinden hicbir farklari kalmadi ne oldu kurtlar vadisi nden ayrildilar diye bu memleketin hic mi sorunu kalmadi
Ulan rüyanda mı gördün eleştiriyi mübarek adam :FNe işin var aga bu saatte senden tırsmaya başladım :A