Sağol agaDoğu harbi diyorum sohbetine doyum olmuyor.Her konuda uyuşuyoruz senin gibi
.Sizinle sadece siyasi düşüncemiz aynı değil.D.
Sağol agaDoğu harbi diyorum sohbetine doyum olmuyor.Her konuda uyuşuyoruz senin gibi
.Sizinle sadece siyasi düşüncemiz aynı değil.D.
Tanıştık sayılır, o kadar da değil.Eyvallah aga sağolasınBen de daha tanışmadım kendisiyle keşke daha fazla aktif olsa
Bak ben de oyuncuyum belki oynadığımız ortak oyunlar vardır
@Amoureux
onlarda çocuk o zaman oyun çocukların işidirLa övüyon mu sövüyon mu tam Ertem Şener gibi adamsın haa kan çekiyor galibaNapayım aga 24 saat evde insan saracak bişeyler arıyor
Ayrıca senin benim yaşımdaki adamlar da oynuyor yani
![]()
Çok konuştuk seninle artık siyasi konu konuşmamaya karar vermiştikaynen adam kral yaaga sen bi ara benim fikirlerimi değiştirmeye çalışıyordun hatırlıyosun demi
![]()
aga alemto sen ben derbiyi beraber izlesek dehşet olurSağol agaSenle bi maça gitsek ben seni bizim tarafa çekerim üstün algı operasyonu tekniklerimle
![]()
Çok sessiz takılıyorsun hacı az daha aktif ol geçmişte ne yaşandı bilmiyorum ama ölüm hariç her şeyin telafisi vardır.Tanıştık sayılır, o kadar da değil.![]()
aga biz yolumuzdan dönmeyiz bu böyle bilineÇok konuştuk seninle artık siyasi konu konuşmamaya karar vermiştik.Her seferinde sonunda sövmeye başlıyorduk
![]()
Derbi perşembe falan olur sen gelmezsin kiaga alemto sen ben derbiyi beraber izlesek dehşet olur![]()
Hacı ben anlıyorum seni ama böyle içine kapanırsan daha kötü olur.Bazen yalnız kalmak iyidir ama belli bir süreden sonra insan hayattan soğuyor daha kötü oluyor .Benim birçok konuda psikoloji sorunlarım oldu laf olsun diye söylemiyorum ama artık o kadar çok dibi gördüm ki hayatı daha iyi anlamaya başladım.Her zaman yanındayız burada belki gerçek hayattaki gibi olmaz ama elimizden ne gelirse sohbet etmek istersen derdini anlatmak istersen dinleriz.Kızmakta haklı zaten. Ben ona bu konuda bir şey demiyorum. Hatalı olduğumu ve umursamaz davrandığımı da kabul ediyorum. Ama şahsım adına zor günler geçirdim son 1 yılda psikolojik olarak, birden fazla şekilde ve bu foruma da yansıdı. Ben hiç kimseyle düzgün konuşmuyorum, ailem dahil. Az buçuk. Bu buraya veya buradakilere özel bir şey değil.
Bir kere kesilince geri dönmek de zor olur. Bi de gelen tepkiler var tabiiki.
aga perşembe olmasın ya diğer 6 gün 24 saat hangi zaman aralığında olursa olsun ama perşembe olmasın eğer vadi bomba bir bölüm olursa maçı izlemeyebilirim zaten bi iddiamız yok. eğer iddamız olsaydı kesin maçı izlerdimDerbi perşembe falan olur sen gelmezsin ki![]()
Onu anladık zatenaga biz yolumuzdan dönmeyiz bu böyle biline![]()
Aga Vadi netten izlenir ama derbi heyecanı bir daha yaşanmaz anlık yaşamalısınaga perşembe olmasın ya diğer 6 gün 24 saat hangi zaman aralığında olursa olsun ama perşembe olmasın eğer vadi bomba bir bölüm olursa maçı izlemeyebilirim zaten bi iddiamız yok. eğer iddamız olsaydı kesin maçı izlerdim
ya yenilirsek o zaman kafayı yerim işteAga Vadi netten izlenir ama derbi heyecanı bir daha yaşanmaz anlık yaşamalısın![]()
Düşünsene Sneijder sağ ve sol köşeye yazdığı gibi goller attığını .O Volkanın yüz ifadesiniaga perşembe olmasın ya diğer 6 gün 24 saat hangi zaman aralığında olursa olsun ama perşembe olmasın eğer vadi bomba bir bölüm olursa maçı izlemeyebilirim zaten bi iddiamız yok. eğer iddamız olsaydı kesin maçı izlerdim
evet aga senle her konuyu fazlasıyla konuştuk çok güzel anılarımız var o değilde arada msn den konuşak yine nostalji olsunOnu anladık zaten.Siyasi konuya girdiğimizde sonunda patlıyorduk sabahlara kadar az tartışmadık
![]()
Bir şey olmadı somut olarak, sorun bu zaten. Birkaç anlaşmazlık oldu. Şimdi konuşmak istemiyorum, ama takas kendi kafasıyla eşleşmeyen ama yakın arkadaş olarak gördüğü kişilere sürekli soyut dayatmalar yapan birisi. Zamanında (2 yıl kadar önce bile) yine bi anlaşmazlık olmuştu. Sonra biraz soğukluk oldu aramızda. Ben sadece perşembeleri giriyordum, mesaj yazıyodum yani. Sonra diziden zaten 1 yıldır sıkılmıştım fazlasıyla, bıraktım. Öyle olunca tamamen kestim yazmayı, benim suçum. Sonra da tepkiler geldi doğal olarak.Çok sessiz takılıyorsun hacı az daha aktif ol geçmişte ne yaşandı bilmiyorum ama ölüm hariç her şeyin telafisi vardır.![]()
offfffffffffff yeminle o maç kendimden geçmiştim ulannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnDüşünsene Sneijder sağ ve sol köşeye yazdığı gibi goller attığını .O Volkanın yüz ifadesini![]()
Aga takasın vadiciliği batı alt tribünde 3'lü çektirene kadarDüşünsene Sneijder sağ ve sol köşeye yazdığı gibi goller attığını .O Volkanın yüz ifadesini![]()
Konuşak hacıevet aga senle her konuyu fazlasıyla konuştuk çok güzel anılarımız var o değilde arada msn den konuşak yine nostalji olsun![]()
Aga takas bu yani onu da öyle kabul etmek lazımBir şey olmadı somut olarak, sorun bu zaten. Birkaç anlaşmazlık oldu. Şimdi konuşmak istemiyorum, ama takas kendi kafasıyla eşleşmeyen ama yakın arkadaş olarak gördüğü kişilere sürekli soyut dayatmalar yapan birisi. Zamanında (2 yıl kadar önce bile) yine bi anlaşmazlık olmuştu. Sonra biraz soğukluk oldu aramızda. Ben sadece perşembeleri giriyordum, mesaj yazıyodum yani. Sonra diziden zaten 1 yıldır sıkılmıştım fazlasıyla, bıraktım. Öyle olunca tamamen kestim yazmayı, benim suçum. Sonra da tepkiler geldi doğal olarak.