Hacı ben 3-4 gibi yatıyorum ama 10-11-12 gibi kalkıyorumaga o değilde Doğunun yanında sende tavuk oluyorsun![]()
Hacı ben 3-4 gibi yatıyorum ama 10-11-12 gibi kalkıyorumaga o değilde Doğunun yanında sende tavuk oluyorsun![]()
Katıldırttıttırmıyolar.
adam resmen bizi ezip geçmiş tarihi fark atmış
Aga sen tapatalk yuklesene telefonuna tapatalkttan bir gun olursa kapisirizadam resmen bizi ezip geçmiş tarihi fark atmışama baştan konuya girseydim bugün rekabet edebilirdim sevgili sağ kolumla
![]()
Kim katıldırttırmıyor ya .Ev sahibi eve girmek için birisinden izin mi alması lazım?Katıldırttıttırmıyolar.![]()
en son ne zaman konuştu seninle veya genel sohbette ne zaman hal hatır sordu birimize eskiyi unut aga adam değişmişVardır bir sebebi yoksa o unutmaz bizi![]()
Hacı bende öyle eskiden çok uyuyordum ama insan az uyumuya alışıyorBen hep öyleyim uyanıncaO yüzden ailem bana ilişmez uyanınca ne yapacağım belli olmuyor
![]()
senin bi de o var aga o yüzden senle rekabet etmek imkansızAga sen tapatalk yuklesene telefonuna tapatalkttan bir gun olursa kapisiriz![]()
Aynen aga bakma şimdi böyleyim ben de öğrenciyken 2'de, 3'te yatıp 7'de kalkıyordumHacı bende öyle eskiden çok uyuyordum ama insan az uyumuya alışıyor![]()
Ya hacı adam zaten kimseyle konuşmuyor ki .Vardır bir sebebi olur böyle dönemler .Xantier gibi adamlar değişmezen son ne zaman konuştu seninle veya genel sohbette ne zaman hal hatır sordu birimize eskiyi unut aga adam değişmiş
Lisedeken çok geç kağıdı alıyordum onunda sınırı vardı hep ben tüketiyordumAynen aga bakma şimdi böyleyim ben de öğrenciyken 2'de, 3'te yatıp 7'de kalkıyordum![]()
Büyük kardeşler kızıyor.Kim katıldırttırmıyor ya .Ev sahibi eve girmek için birisinden izin mi alması lazım?![]()
Hacı adam kızmakta haklı seni sevdiğinden kızıyor. Tamam vadiyi izlemiyorsun ama özlettin artık kendini.Gel konulara sohbete katıl .Büyük kardeşler kızıyor.![]()
işte diyorum ya değişmiş eskiden Doğu gibiydi muhabbeti o kadar güzeldi ki insan doyamıyordu. neyseki Doğu kardeşim geldi geçte olsa böyle bir adamı tanımak şeref ve gururdur sende değişmeyesin aga aman @DoğuYa hacı adam zaten kimseyle konuşmuyor ki .Vardır bir sebebi olur böyle dönemler .Xantier gibi adamlar değişmez
Lisedeken çok geç kağıdı alıyordum onunda sınırı vardı hep ben tüketiyordum![]()
Eyvallah aga sağolasınişte diyorum ya değişmiş eskiden Doğu gibiydi muhabbeti o kadar güzeldi ki insan doyamıyordu. neyseki Doğu kardeşim geldi geçte olsa böyle bir adamı tanımak şeref ve gururdur sende değişmeyesin aga aman @Doğu![]()
tek kişilik dev kadro sağ kolum oluyor kendisi
ya aga çocuk gibi oyun mu oynuyorsun sende bırakın bu boş işleriEyvallah aga sağolasınBen de daha tanışmadım kendisiyle keşke daha fazla aktif olsa
Bak ben de oyuncuyum belki oynadığımız ortak oyunlar vardır
@Amoureux
Doğu harbi diyorum sohbetine doyum olmuyorişte diyorum ya değişmiş eskiden Doğu gibiydi muhabbeti o kadar güzeldi ki insan doyamıyordu. neyseki Doğu kardeşim geldi geçte olsa böyle bir adamı tanımak şeref ve gururdur sende değişmeyesin aga aman @Doğu![]()
La övüyon mu sövüyon mu tam Ertem Şener gibi adamsın haa kan çekiyor galibatek kişilik dev kadro sağ kolum oluyor kendisi
ya aga çocuk gibi oyun mu oynuyorsun sende bırakın bu boş işleri![]()
Kızmakta haklı zaten. Ben ona bu konuda bir şey demiyorum. Hatalı olduğumu ve umursamaz davrandığımı da kabul ediyorum. Ama şahsım adına zor günler geçirdim son 1 yılda psikolojik olarak, birden fazla şekilde ve bu foruma da yansıdı. Ben hiç kimseyle düzgün konuşmuyorum, ailem dahil. Az buçuk. Bu buraya veya buradakilere özel bir şey değil.Hacı adam kızmakta haklı seni sevdiğinden kızıyor. Tamam vadiyi izlemiyorsun ama özlettin artık kendini.Gel konulara sohbete katıl .
aynen adam kral yaDoğu harbi diyorum sohbetine doyum olmuyor.Her konuda uyuşuyoruz senin gibi
.Sizinle sadece siyasi düşüncemiz aynı değil.D.