Kurtlar Vadisi Pusu 288. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ABAY_06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
daha geçen hafta değilmiydi sınav ne çabuk açıklanıyor biz girdiğimizde 1 ay falan geçmişti sonuçların açıklanması çok değil 4 sene öncesi teknoloji uçmuş :D
Yaşlandı artık eskisi gibi değil hemen açıklanıyor hey gidi eski günler. :D

hayır kardeş hayır :D adam geziyor hayatın tadını çıkarıyor bizde burda seneye ne bok yiyecez diye kıvranıyoruz ne güzel istanbul beee :D
Eeee hacı o kadar boş vaktim var ki :D.İngilizce kasıyorum artık okulda ki derslerin faydası yok .Mezun olsam yeter gözüyle bakıyorum:D

malatyaya mı geliyon aga :D
O kadar övüyorsun memleketi:D.Benim ev arkadaşıda malatyalı :D

malatyaya mı geliyon aga :D

aga sen mutlaka güzel bir iş sahibi olursun çok akıllısın benden bu kafayla bi bok olmaz hiçbir çaba yok ne ders çalışma var ne dil öğrenme var ne başka bişey sıfır :D
Hacı senden benden kpss çıkmaz.Biz öyle 2-3 senemizi ders kasıp memur olacak özellikler yok.Özelde zor ama ufak işten başlayıp yükselebiliriz .Bunun için dil şart yoksa işsizler ordusuna katılırız .

O kadar övüyorsun memleketi:D.Benim ev arkadaşıda malatyalı :D
aga şimdi sana burda desem ki gel 1 hafta kal falan yalan olur sonuçta bende dedemde kalıyorum kimseyi eve getiremem ama onun dışında ne istiyorsan başımla beraber :D malatyanın neresindenmiş

@Doğu aga Polat Şaşmaz ı senin yanına staja mı yollasak :D

aga şimdi sana burda desem ki gel 1 hafta kal falan yalan olur sonuçta bende dedemde kalıyorum kimseyi eve getiremem ama onun dışında ne istiyorsan başımla beraber :D malatyanın neresindenmiş

@Doğu aga Polat Şaşmaz ı senin yanına staja mı yollasak :D
Olum ben daha kendime bakamıyorum akşam 9'da kahvalti eden adamım :A Bırak çocuğu yoldan çıkarma :A