Polat Şaşmaz
Favori Üye
Şimdi bakıyorumGit bi bak gel hele![]()
Kaç almış senin kadar olamaz herhalde.)))kesin mi aga kardeşime sorayım çakal kaç almış![]()
Bilmiyorum Hüseyin Şevki Topuz söyledi ordan gördümkesin mi aga kardeşime sorayım çakal kaç almış![]()
O kim lan :haha:Bilmiyorum Hüseyin Şevki Topuz söyledi ordan gördümŞimdi o kim diyeceksiniz
![]()
Çok tehlikeli bir adam karıştırmaO kim lan :haha:
Bizim teşkilata sordurayimÇok tehlikeli bir adam karıştırma![]()
Celal Baggins'le bağlantısını araştır ordan bir şeyler bulursunBizim teşkilata sordurayimDaha açiklanmamis
aga görende beni tıp okuyor sanacak altı üstü uyduruk dandik bir bölümde okuyorumKaç almış senin kadar olamaz herhalde.)))
Celal Baggins twitterde sürekli zamanında bunu her yorumda görüyordumCelal Baggins'le bağlantısını araştır ordan bir şeyler bulursun![]()
yarın sabahın köründe kalkmayacağım için uyumuyorum kardeş
Bilmiyorumda şimdiden site çökmüş diyolar.))aga görende beni tıp okuyor sanacak altı üstü uyduruk dandik bir bölümde okuyorum
kesin açıklandı mı
daha geçen hafta değilmiydi sınav ne çabuk açıklanıyor biz girdiğimizde 1 ay falan geçmişti sonuçların açıklanması çok değil 4 sene öncesi teknoloji uçmuşBilmiyorumda şimdiden site çökmüş diyolar.))
Hayırdır kardeş derkenyarın sabahın köründe kalkmayacağım için uyumuyorum kardeş![]()
Hoca'nın sağ kolu çok kritik bir adam adeta bir kara kutu@takas hayırdır bugün tavuk gibi uyumuyorsun
Celal Baggins twitterde sürekli zamanında bunu her yorumda görüyordum![]()
hayır kardeş hayırHayırdır kardeş derken.Havanı aldırma bana
![]()