batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,508
- Puanı
- 1,060
Şu bölümü yükleyin de son sahneyi yüzelli kere izleyeyim bu haftaDehşetti son sahne
Bu arada Gölge ölmez rahat olun
![]()
Ben başını da izleyemedim baştan tekrar izleyeyim fazla Vadi göz çıkarmazaga pkk lı itleri gömdüğümüz sahneyi de izleyecem tekrar tekrar
tabi ki aga bende bazı sahneleri tekrar izlicemBen başını da izleyemedim baştan tekrar izleyeyim fazla Vadi göz çıkarmaz![]()
iyi geceler aga dediğin gibi haftaya büyük merak uyandıracak-son sahne tamamen süpriz oldu heyecanlı final oldu önümüzdeki bölüm merakla beklenecek
-bölümün en önemli ve güzel sahnesi ustanın anlattığı gerçekler hepsi çarpıcıydı
-güzel bir bölüm izledik yine
-289 . bölüm efsane olacak diyorum
hayırlı geceler
İyi geceler aga-son sahne tamamen süpriz oldu heyecanlı final oldu önümüzdeki bölüm merakla beklenecek
-bölümün en önemli ve güzel sahnesi ustanın anlattığı gerçekler hepsi çarpıcıydı
hayırlı geceler
İyi geceler aga Allah rahatlik versin-son sahne tamamen süpriz oldu heyecanlı final oldu önümüzdeki bölüm merakla beklenecek
hayırlı geceler
Hahahaha
ufacık kızı mı vuracaktı aga durduk yereKemanci iyi bir giris yapamadi ya o tetigi cekecekti
Vursun aga bizden 2-3 kisiyi de hastanelik etseydi sen gor o zaman senaryoyuufacık kızı mı vuracaktı aga durduk yerebence çok farklı bir tipi var iyi senaryo yazılırsa iş yapar bir süre