Kurtlar Vadisi Pusu 288. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ABAY_06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şu bölümü yükleyin de son sahneyi yüzelli kere izleyeyim bu hafta :A Dehşetti son sahne :D Bu arada Gölge ölmez rahat olun :A

bu adam yönetmenlerden birisi
48112b53f805a677cff862ee7cb7580a.jpg

CeV1Cg2WwAA3tKr.jpg

Babam maça baktığı için reklam arası yazamadım ya bölüm güzeldi valla

-son sahne tamamen süpriz oldu heyecanlı final oldu önümüzdeki bölüm merakla beklenecek
-bölümün en önemli ve güzel sahnesi ustanın anlattığı gerçekler hepsi çarpıcıydı
-güzel bir bölüm izledik yine
-289 . bölüm efsane olacak diyorum
hayırlı geceler

-son sahne tamamen süpriz oldu heyecanlı final oldu önümüzdeki bölüm merakla beklenecek
-bölümün en önemli ve güzel sahnesi ustanın anlattığı gerçekler hepsi çarpıcıydı
hayırlı geceler
iyi geceler aga dediğin gibi haftaya büyük merak uyandıracak

hayırlı geceler
İyi geceler aga :)

hayırlı geceler
İyi geceler aga Allah rahatlik versin

birde bu rezil kanal d ye hönküreyim; lan zaten bölüm kısaymış özeti uzat biraz geç başlatsana niye bölümü erkenden başlatıyon birde o verdiği saçma sapan reklamlar aynı sahneyi 500 defa göstermeleri dalga geçer gibi oluyor başka birşey olsa affetmem izlemem ee herkesde biz gibi vadici olmadığına göre verilen tepkileri anlamak zor değil

Screenshot_2016-03-24-23-30-06.png

Şu amcadan Gölge'ye "aha şimdi kolu tuttun" bakışı :A