Maskeli Fedai
Favori Üye
Dikkat edersen nezaketen dedimNasıl izliyorsun her şeylerini ayırdılar
Dikkat edersen nezaketen dedimNasıl izliyorsun her şeylerini ayırdılar
Kaç kez dediler Semih özel biri olduğu için tüm yardım teklifleri reddetti)))Dikkat edersen nezaketen dedim![]()
Yani düşmanını da tam düşman belliyorsaSonuçta sevdim mi tam sevenler benim için değerli mesela zafer tencereyi yılmadı sorun çıkmasın diye gitti yıkadı bu de oyun alsa)))
Bitti mi bölüm?Dikkat edersen nezaketen dedim![]()
Hep Semih hep Semih.ssAha aha aha Semih yemek ödüllerinde canını dişine takıyor o zindan ahlaksızlıkları önemli değil ama dokunulmazlık olunca onların ahlaksızlığı önemli oluyor)))) Semih yine yarın yatacak)))))
Düşmanına acımasız Nihal))) ibs neler yaptı)) bu arada serkayin vurduğu balıklar acunun işi değil ufacık balıklar zaten Semihlere vermemişler burdan anlayabiliriz)))Yani düşmanını da tam düşman belliyorsasemihin ağzına laf verirler ayrı düşerlerse
unluler gibi olamazlar. Onlar kavga etse de birbirlerinin yüzüne bakıyorlar. Adamalar kodlanmışlar burası survivor diyorlar sıkıştıkları yerlerde
![]()
Yarım saattir damla Nihali konuşuyoruz araya Semih attiik sadece)))Hep Semih hep Semih.ss
Serkac adi ustundeDüşmanına acımasız Nihal))) ibs neler yaptı)) bu arada serkayin vurduğu balıklar acunun işi değil ufacık balıklar zaten Semihlere vermemişler burdan anlayabiliriz)))
Bi tane uzun vardıDüşmanına acımasız Nihal))) ibs neler yaptı)) bu arada serkayin vurduğu balıklar acunun işi değil ufacık balıklar zaten Semihlere vermemişler burdan anlayabiliriz)))
Yatacak tabi boşuna mı "dan dan dan" diye fragman hazırlandıAha aha aha Semih yemek ödüllerinde canını dişine takıyor o zindan ahlaksızlıkları önemli değil ama dokunulmazlık olunca onların ahlaksızlığı önemli oluyor)))) Semih yine yarın yatacak)))))
Bir iki tane tutarlar ya o kadar da değil. normal insan o kadar tutar zaten. ne öyle 12tane iri balık)))Bi tane uzun vardıhem dun de vermişlerdi. Seyirci der bunlar aç kalmıyor ki
![]()
Survivorun anlamı kalmıyorBi tane uzun vardıhem dun de vermişlerdi. Seyirci der bunlar aç kalmıyor ki
Yatacak tabi boşuna mı "dan dan dan" diye fragman hazırlandı![]()
2 metre uzağındaki masaya 100gramlık torbayı atamayan serkaydan bahsediyoruz normal insandan değilBir iki tane tutarlar ya o kadar da değil. normal insan o kadar tutar zaten. ne öyle 12tane iri balık)))
Semihler kendi ayırdı verirlerse haksızlık olur. kızlar ayrılmayın diye neler yapti.Serkac adi ustunde![]()
Ütopya final geceleri daha iyi performans sergiliyordu. Reji güzel montaj yapıyordu burda acuna konuştukları için çok sönuk kalsa da fragmanlarla altını dolduruyorlar elemelerinSurvivorun anlamı kalmıyor![]()
![]()
Zıpkınla hareket eden balığı Vuramam balık duruyor öyle ateş ediyorsun. sonuçta serkay dalış yapıyor tecrübesi var. acun verse mutlaka diğer guruba da balık gider2 metre uzağındaki masaya 100gramlık torbayı atamayan serkaydan bahsediyoruz normal insandan değilhareket eden baliği vuracak bi de
![]()
Semih ayırmayaydı da adama yemek mi vermeselerdi halen Serkaçın yaptıkları hafızadaSemihler kendi ayırdı verirlerse haksızlık olur. kızlar ayrılmayın diye neler yapti.
Ins yarin gönüllüer kaybeder konsey zevkli oluyor nede olsa Semih varÜtopya final geceleri daha iyi performans sergiliyordu. Reji güzel montaj yapıyordu burda acuna konuştukları için çok sönuk kalsa da fragmanlarla altını dolduruyorlar elemelerin![]()