Survivor 2016 - 27. Bölüm Yorumları

Zıpkınla hareket eden balığı Vuramam balık duruyor öyle ateş ediyorsun. sonuçta serkay dalış yapıyor tecrübesi var. acun verse mutlaka diğer guruba da balık gider
Hepsinin tecrubesi varmiş. Tecrube dedikleri olay heralde kafayı suyun üstunde tutacak şekilde :Fdiğer grup derken? Semih? Ee yukarda kabı çanağı ayırdılar kızlar yalvardı dıyordun :F Semih yuzmeyi bilmediği için yeni yeni öğrendiği için serkay ve atakan gibi uzaklaşamıyor:F hangi senaryoyla vericekler? Ancak kayalıkların orda ağlara takılmış senaryosunu devreye sokmalılar:A

Hepsinin tecrubesi varmiş. Tecrube dedikleri olay heralde kafayı suyun üstunde tutacak şekilde :Fdiğer grup derken? Semih? Ee yukarda kabı çanağı ayırdılar kızlar yalvardı dıyordun :F Semih yuzmeyi bilmediği için yeni yeni öğrendiği için serkay ve atakan gibi uzaklaşamıyor:F hangi senaryoyla vericekler? Ancak kayalıkların orda ağlara takılmış senaryosunu devreye sokmalılar:A
Sen diyorsun bu ufak balıklara senaryo diye ama senaryo olsa ağ atar buldururlar balık

Sen diyorsun bu ufak balıklara senaryo diye ama senaryo olsa ağ atar buldururlar balık
Ufaklara demiyorum sadece büyük balıklarada diyorum. Hiç kıpırdamıyorlar dıyorum. Ufakları yeseler nolcak banane:F tukuruk yutkunlar o kucuk balık yerine yone doyarlar:F

Aha aha aha fragmanda anlaşılan Semih tahmin ettiğim gibi gizemle yatış yapmışlar))) yemeklerde takım için çalışan Semih dokunulmazlıkta karşı tarafın saygısızlarıni hatırladı birden))))

Zafer Semihe "Banane senin üçte üçünden diyor"

Yani yatış olmamış
Sanırım bu akşamkinden bahsediyor? 3te3 mi yapmişti bugun göremedim tam(b)

Aha aha aha fragmanda anlaşılan Semih tahmin ettiğim gibi gizemle yatış yapmışlar))) yemeklerde takım için çalışan Semih dokunulmazlıkta karşı tarafın saygısızlarıni hatırladı birden))))
Serkayın hareketini görmedin heralde? Çirkef herif takım oyuncusuna napıyor bir de bunu 2. 3.yapacaklar:T:

Fragman dehşetti yarın derbi kadar heyecanlı olacak. Kaos lobisi göreve :A