Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 39,955
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Her şeye hadi tamam zamanla alışıyor insan da fakat etkinlik kısmında kimin hangi mesaja ne oy kullandığının gözükmesi cidden zihni çok yoruyor, kelime kalabalığı yapıyor. En azından istemeyenler için kimin ne oy kullandığını etkinlik bölümünde görmeyi kapatma gibi bir seçenek eklenmeli? @OzaN
ilk beğeniKatılanlar beğensin, katılmayanlar olmamış desin görelim hangi taraf ağır basıyor.
Katılanlar beğensin, katılmayanlar olmamış desin görelim hangi taraf ağır basıyor.
O da bir etkinlik sonuçta. Facebook falan da gösteriyor şu bilmem neyi beğendi vs diye.Katılmayanlar çoğunluk çıksa bile etkinlik kısmında kimin hangi mesajı beğendiğini görmemizin ne gibi bir faydası olacak onu merak ediyorum?
O da bir etkinlik sonuçta. Facebook falan da gösteriyor şu bilmem neyi beğendi vs diye.
Katılanlar beğensin, katılmayanlar olmamış desin görelim hangi taraf ağır basıyor.
Beğenmeme bir hak bir gerekliliktir, her beğenmeme moralimizi bozacaksa hiç yaşamayalım şu hayatta.@OzaN bak yine beğenmeyip moralimi bozuyorsun. Bu mesaja da beğenmeme istiyorum...
Konuyu yanlış yere çekiyorsun. Benim demek istediğim bu beğenmeme butonu çok gereksiz olmuş üstünde tekrardan düşünmeni tavsiye ederim.Beğenmeme bir hak bir gerekliliktir, her beğenmeme moralimizi bozacaksa hiç yaşamayalım şu hayatta.