Polat Şaşmaz
Favori Üye
Böyle yola gelseni denemek için söylemiştim aga her zaman öylesin kardeşimsin
Böyle yola gelseni denemek için söylemiştim aga her zaman öylesin kardeşimsin
bir kelimeyle anlaşılır gerçi ama çok değerli abiyi ve sevgili kardeşim kadiri kızdırmak istemem sen anladın ş ile başlayan kelimeyiBana kalsa hiç yazmam dolaylı yoldan anlatırım da şimdi üşendim
Boşver maçı aga stadın manzarası da rezil zaten adamlar uçuruma stadyum yapmış biz onları orda yenmiştik hiç zevkli değil sen Vadi izleDur şimdi suyu bulandırma ben de tam onu dusunuyordum 🙂 belki uykuda bir işaret alırım şaka bir yana kesin olark vadiyi kesin izlerim ama ne şekilde nasıl olacak ona bir çozum bulmam gerekecek
La takas hadi iyi geceler size gece gece iş çikartma şimdi 😳bir kelimeyle anlaşılır gerçi ama çok değerli abiyi ve sevgili kardeşim kadiri kızdırmak istemem sen anladın ş ile başlayan kelimeyi
Seni denemek icin yapmistim agaaga sağ kol böyle olmaz ama
Sonu e mi ?bir kelimeyle anlaşılır gerçi ama çok değerli abiyi ve sevgili kardeşim kadiri kızdırmak istemem sen anladın ş ile başlayan kelimeyi
tamam aga seni düşündüğümden bişey demedim zaten yoksa af yok fenereLa takas hadi iyi geceler size gece gece iş çikartma şimdi 😳
yok iSonu e mi ?
sağ kollar ne zamandan beri deneme yapar olmuşlar hadsizSeni denemek icin yapmistim aga
Şimdi goygoyumuzu yapalım da Pazar günü ben foruma girmeyi düşünmüyorumtamam aga seni düşündüğümden bişey demedim zaten yoksa af yok fenere
yok i
sağ kollar ne zamandan beri deneme yapar olmuşlar hadsiz
Niye laŞimdi goygoyumuzu yapalım da Pazar günü ben foruma girmeyi düşünmüyorum
bakarız duruma göre ama bunları yenmemiz çok zor büyük ihtimal çakacaklarŞimdi goygoyumuzu yapalım da Pazar günü ben foruma girmeyi düşünmüyorum
Sen nasil dersen oyledir usta pardontamam aga seni düşündüğümden bişey demedim zaten yoksa af yok fenere
yok i
sağ kollar ne zamandan beri deneme yapar olmuşlar hadsiz
estağfurullah agaSen nasil dersen oyledir usta pardon
Yok aga Arena'da çakma makma olmaz onları geç de çok sıkıntılı maç olacak beraberlik olur diye tahmin ediyorum.bakarız duruma göre ama bunları yenmemiz çok zor büyük ihtimal çakacaklar
İnşallah yeneriz ama çok zor bu kadroylaYok aga Arena'da çakma makma olmaz onları geç de çok sıkıntılı maç olacak beraberlik olur diye tahmin ediyorum.
Eve 5+1 sistem bağlattım bu halde bile yenersek meşhur "ağlama" şarkımız ile apartmanı ayağa kaldiracağımİnşallah yeneriz ama çok zor bu kadroyla
yenersek efsane olur beEve 5+1 sistem bağlattım bu halde bile yenersek meşhur "ağlama" şarkımız ile apartmanı ayağa kaldiracağım
Vallaha şahsen 5 yıl konuşurum yenersekyenersek efsane olur be
İstanbul mixTv2 deki bolum cok iyi ne guzel Yusuf ile Zeynep yok kafa rahat