Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Teror konusuna soyle bir giris yapsak varya yemin ediyorum reytingler 2 kat artar kacinci seyredisim bilmiyorum su disiplini keske bugunde gorebilsek su bolumdeki tadi artik alamiyorum ozledim bu tadi

Son düzenleme:
Teror konusuna soyle bir giris yapsak varya yemin ediyorum reytingler 2 kat artar kacinci seyredisim bilmiyorum su disiplini keske bugunde gorebilsek su bolumdeki tadi artik alamiyorum ozledim bu tadi
Ayağımızdaki tek pranga kananlD'dir. 2 ay daha sabredelim. Sabrın sonu selamettir. Seneye başka bir kanalda terör konusunun dibine dibine vuracağız.

Ayağımızdaki tek pranga kananlD'dir. 2 ay daha sabredelim. Sabrın sonu selamettir. Seneye başka bir kanalda terör konusunun dibine dibine vuracağız.
İnşallah aga yeter artik cidden gina geldi gram Vadi zevkim kaldi o da yavastam yavastan gidiyor su Yusuf belasini uzerimizden atmamiz lazim artik Zeynep o kadar da sıkıntı degil

İnşallah aga yeter artik cidden gina geldi gram Vadi zevkim kaldi o da yavastam yavastan gidiyor su Yusuf belasini uzerimizden atmamiz lazim artik Zeynep o kadar da sıkıntı degil
Benim ikisine de tahammülüm yok içim bayılıyor onların sahnelerinde :) Neyse fazla zıplamadan uzayalım @-KADİR- pusuya yatmış trafik polisi edasıyla eleştirileri göğsünde yumuşatıp kafamıza vuruyor :kiki:

La milletde beni çözmüş üstüme oynuyorlar akşam vadiyi satacan mı diye soruyorlar bu işte zor hani

Vadiyi izleyenler bilir !
534125_1321761107852924_2521841288775523537_n.jpg

Doğan Grubu'nun akaryakıt kaçırdığına dair iddialar var :) Tam da bu seneki konsept :D Ulan ölüsüyle bile gönderme yapıyor Vadi :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,023
Üyeler
8,483
Son Üye
justking