Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Tamam aga hemen dikenlerini çıkarma eleştirmedik :A Aynen bitince psikolojim alt üst olacak o günleri hayal edemiyorum :bhr:
Valla aga sana değil herkes için hepimiz içi söylüyorum şimdi eleştirmek için can attığımız vadi bittiği zaman nasıl bir durum olacak merak ediyorum 🙂

TV8 Vadiyi alsa bu durumdan daha kötü hale gelir miyiz aceba uzun süredir bunu düşünüyorum :bhr:
star tv yi kafama takmadan önce ben de düşünüyordum acun kaçırmaz alırdıda bence içerik tv 8 uygun değil o yüzden o iş olmaz adam ana haber bülteni bile koymadı

star tv yi kafama takmadan önce ben de düşünüyordum acun kaçırmaz alırdıda bence içerik tv 8 uygun değil o yüzden o iş olmaz adam ana haber bülteni bile koymadı
Bence de kanalın formatı eğlence üzerine kurulu. Artık belli bir kitlesi var kanalın. Bize en iyi TRT ve Star gider. Show da olur ama Show'un durumu perişan reyting alan dizisi yok. Ben TRT'ye de sıcak bakıyorum aslında hem hiç orda yayınlanmadık hem de 4K izleme fırsatımız var.

Bence de kanalın formatı eğlence üzerine kurulu. Artık belli bir kitlesi var kanalın. Bize en iyi TRT ve Star gider. Show da olur ama Show'un durumu perişan reyting alan dizisi yok. Ben TRT'ye de sıcak bakıyorum aslında hem hiç orda yayınlanmadık hem de 4K izleme fırsatımız var.
star tv yi istiyorum olur inş
trt de olsak süper olur rtük , reklam, vs derdimiz kalmaz
show da bütçe sıkıntısı yaşarız tırsıyorum

star tv yi istiyorum olur inş
trt de olsak süper olur rtük , reklam, vs derdimiz kalmaz
show da bütçe sıkıntısı yaşarız tırsıyorum
TRT'yi @takas istemiyor :A Şenol Göka ile konuşalım da inadına alsın :F Ayenen Show'da para yok bi Tmsf alıyor bi Ciner grubu orda ne olacağımız belli değil.

İkinizide katılıyorum ben bnde trt yada star tv yi isterim

kim ne derse desin benim gönlümde yatan hep show tv dir yeniden şaha kalkacağımıza inanıyorum orada. görüntü kalitesi renkleri vs. vadiye acayip yakışıyor
trt reklam açısından müthiş olur ama devletin kanalı olmasından ötürü orda yayınlanmasını istemem
tv8 i hiç söylemiyorum bile çapı yetmez vadiyi almaya

Şöyle konuları özledik
e0e8c2af84cb39d6939234af71a6fd04.jpg