İnternetten seyret abla
İnşallah öyle yapacam tüm bölümlerin olduğu bir site var ordan
bakacam inşallah önce ilk kurtlar vadisi 13.bölümdeyim
İnternetten seyret abla
bende 56.dayım nerden izliyorsun sen bölümleriİnşallah öyle yapacam tüm bölümlerin olduğu bir site var ordan
Resmi youtube hesabimizdan izle abla sitelere gerek yokİnşallah öyle yapacam tüm bölümlerin olduğu bir site var ordan
bende 56.dayım nerden izliyorsun sen bölümleri
Resmi youtube hesabimizdan izle abla sitelere gerek yok
resmi hesapta 56 dan başlıyor abla galiba malum yerden izliyor bölümleriResmi youtube hesabimizdan izle abla sitelere gerek yok
resmi hesapta 56 dan başlıyor abla galiba malum yerden izliyor bölümleri
@vadikızı youtube daki o adreste bölümlere kafalarına göre müzik eklemişler haberin olsun ben internet kafeden tüm bölümleri almıştım izliyorum orjinal şekliyle
Buradan izliyorsun degil miMalum yer derken anlamadım takas youtube den izliyorum ben kurtlar vadisi kanalı
var ordan izliyorum ben
Buradan izliyorsun degil mi
Bu sayfa telif yememek icin sesleri karman corman yapiyorEvet evet burdan izliyorum ben
işte o adreste bölümlere kafalarına göre müzik eklemişler mesela 3.bölümde sürekli çalan berbat bi fon müziği var normalde olmayan içine ediyor bölümün ordan izleme derimMalum yer derken anlamadım takas youtube den izliyorum ben kurtlar vadisi kanalı
var ordan izliyorum ben
Bu sayfa telif yememek icin sesleri karman corman yapiyor
Bu da örnekHazirana kadar bekleyebilirsen ben sinegrafin orjinal bolumlerini yukleyecem oradan izlersin
ben bekliyorum aga orjinalini izleyecem inşBu sayfa telif yememek icin sesleri karman corman yapiyor
Bu da örnekHazirana kadar bekleyebilirsen ben sinegrafin orjinal bolumlerini yukleyecem oradan izlersin
işte o adreste bölümlere kafalarına göre müzik eklemişler mesela 3.bölümde sürekli çalan berbat bi fon müziği var normalde olmayan içine ediyor bölümün ordan izleme derim
Biriniz abdest alsın artık vadi konularından etiket gelmiyor.
aga alttan diğer müziğinde sesi geliyor fena değil hekimoğlu efsanedir
2 kez ekleyince konusma sesleri duyulmuyordu aslinda paraya kiyip daha saglam yapmak lazimaga alttan diğer müziğinde sesi geliyor fena değil hekimoğlu efsanedir