Hangi siteden baktın bana da söyler misinMesaj atmaya calistim gelmiyor
Hangi siteden baktın bana da söyler misinMesaj atmaya calistim gelmiyor
sende girmişsin galiba sorular nasıldı tarih soruları kolaymıydıHangi siteden baktın bana da söyler misin
Enteresandı diyebilirim. Mesela Osmanlı'ya yönelik soru gördüğümü hatırlamıyorum ben. Yani yorum ağırlıklı tarih soruları vardı aslında.sende girmişsin galiba sorular nasıldı tarih soruları kolaymıydı
ygs yorum ağırlıklı zaten keşke bende girseydim kpss öncesi bi test olurduEnteresandı diyebilirim. Mesela Osmanlı'ya yönelik soru gördüğümü hatırlamıyorum ben. Yani yorum ağırlıklı tarih soruları vardı aslında.
Mesela bir soruda bir metin var altı çizili cümlede yeni doğan çocukla anlatılmak istenen hangisidir diyor cevabı cumhuriyetin ilanı yaptımygs yorum ağırlıklı zaten keşke bende girseydim kpss öncesi bi test olurdu
O değil de @GunesinOglu beni şimdi ygs sınavı yapsalar matematikten 0 çekerim Fen de doğrum 10nu zor geçer
sen de durum ne?
mantıklı büyük ihtimal doğrudur baya yoruma dayalıymış eğer bu şekilse sorularMesela bir soruda bir metin var altı çizili cümlede yeni doğan çocukla anlatılmak istenen hangisidir diyor cevabı cumhuriyetin ilanı yaptım
Ay pis şimdiden azar azar çalışmaya bak en azından temelin yoksa at , varsa zaten yürür gidersinSana bir sene var bana iki
Senin çalışmalar ne durumda? Birazda sana yoğunlaşalım.Ay pis şimdiden azar azar çalışmaya bak en azından temelin yoksa at , varsa zaten yürür gidersin
iyi yapmışsın kpss de benzer sorular çıkar biraz dil bilgisine baksak yeter yorum soruları kolay oluyor zatenTürkçe 32 Doğru 8 yanlış çıktı ancak yanlışlardan 2 sorudan ne yaptığımı hatırlamıyorum doğru da olabilir. Bu kısım çok iyi şimdi diğerlerine bakacağım.
@takas @Yiğitt @Polat Şaşmaz @mrt-06 @Bully @Harunnn60
Benimkiyle ayni Sosyalde benimki kafa kafaya gitmis nazar degdiTürkçe 32 Doğru 8 yanlış çıktı ancak yanlışlardan 2 sorudan ne yaptığımı hatırlamıyorum doğru da olabilir. Bu kısım çok iyi şimdi diğerlerine bakacağım.
@takas @Yiğitt @Polat Şaşmaz @mrt-06 @Bully @Harunnn60
Kitapları alıyim çalışmaya başlıcam hocam sözSenin çalışmalar ne durumda? Birazda sana yoğunlaşalım.
Heyecan mı yaptın ne yaptın? :/Tarih istediğim gibi değil daha iyi olabilirdi ama sınav heyecanı diyeyim 15 soruda 10 doğru 5 yanlış dolayısıyla 9 net
@takas @Polat Şaşmaz @Harunnn60