İyyy munafik .ssEvet sınavdan çıktım ve geldim. Sorular genel itibariyle kolaydı bence. İyi geçti diyebilirim. Din kültürü sorularında azıcık zorlandım çünkü kaç senedir görmedim.
Hahaha doğru yapmışım Necasetten taharet demiştim seçenekte doğru çıkmışİyyy munafik .ss
@berkann @yatutarsa sizin nası geçti sınav.?
dinden zorlananlar toplam 4 soru vardı ne kadar zorlanabilisiniz.
Bana da atabilir misin cevaplariDinden 2 yanlış 1 boş cepte bile, kitapçık internete sızmış fakat henüz bakamadım bakınca diğer sorunun da doğru olup olmadığına bakacağım, umarım dinden sıfır çekmemişimdir. Şaka maka nereden bilelim elin Arapça kelimelerin manalarını, orada sadece Amel'i daha önce duydum o kadar fakat boş bıraktım her ihtimale karşı. Temizlik sorusunu da yanlış yapmışım, Haces mi necas mı öyle bir şeymiş cevap, en son çocukken kursta duyduğum kelimeler çıktı. Tek pişman olduğum şey de bu zaten, bütün bir süreç boyunca din kültürüne bir saniye bile çalışmadım; nasılsa yorum gelir çerez niyetine çözerim dedim. Çarpıldım.
Necaseten Taharet olması lazımDinden 2 yanlış 1 boş cepte bile, kitapçık internete sızmış fakat henüz bakamadım bakınca diğer sorunun da doğru olup olmadığına bakacağım, umarım dinden sıfır çekmemişimdir. Şaka maka nereden bilelim elin Arapça kelimelerin manalarını, orada sadece Amel'i daha önce duydum o kadar fakat boş bıraktım her ihtimale karşı. Temizlik sorusunu da yanlış yapmışım, Haces mi necas mı öyle bir şeymiş cevap, en son çocukken kursta duyduğum kelimeler çıktı. Tek pişman olduğum şey de bu zaten, bütün bir süreç boyunca din kültürüne bir saniye bile çalışmadım; nasılsa yorum gelir çerez niyetine çözerim dedim. Çarpıldım.
Cevap necasetten taharet olacak. Ben de once gusül yapmistim da sonra dedim abdest,gusul ayni kapiya cikiyor olmaz necasetten tahareti isaretledimDinden 2 yanlış 1 boş cepte bile, kitapçık internete sızmış fakat henüz bakamadım bakınca diğer sorunun da doğru olup olmadığına bakacağım, umarım dinden sıfır çekmemişimdir. Şaka maka nereden bilelim elin Arapça kelimelerin manalarını, orada sadece Amel'i daha önce duydum o kadar fakat boş bıraktım her ihtimale karşı. Temizlik sorusunu da yanlış yapmışım, Haces mi necas mı öyle bir şeymiş cevap, en son çocukken kursta duyduğum kelimeler çıktı. Tek pişman olduğum şey de bu zaten, bütün bir süreç boyunca din kültürüne bir saniye bile çalışmadım; nasılsa yorum gelir çerez niyetine çözerim dedim. Çarpıldım.
5 soru vardı. 2'si tanımdı, biri bilgiydi. Diğerleri de yorumdu herhalde ama zamandan dolayı atladım onları. Geçen yıllarda 1 bilgi 4 yorum geliyordu.dinden zorlananlar toplam 4 soru vardı ne kadar zorlanabilisiniz.
Gusül be abdesti direk eledim zaten. Teyemmüm zaten olamayacağı kanısındaydım. Necasetten taharet tam manasını bilmiyordum ama liseden hatırlıyordum ismini odur dedim.Cevap necasetten taharet olacak. Ben de once gusül yapmistim da sonra dedim abdest,gusul ayni kapiya cikiyor olmaz necasetten tahareti isaretledim
Cevaplar nerede acaba lin k atar mısınızumarım herkes beklediği ve hedeflediği puanları alır
yorumlarınıza göre bu sene kolaymış sorular keşke bende girseydim 2012 den beri hiç girmedim acaba kaç puan yapardım
tarih sorularına bi bakmak lazım
sorular demek istedin galibaCevaplar nerede acaba lin k atar mısınız
Mesaj atmaya calistim gelmiyorCevaplar nerede acaba lin k atar mısınız