Gençlerin önünü kesmek istemedim))))@beyazsoy sende girseydin bir sınava kendini test etmiş olurdun belkide Türkiye 1'incisi olurdun. ))
O Din değil mübarek islam tefsiri sorularıydı
İyi geçti evet.
Yapabilen için kolay ben 3-4 tane yaptığım için.Matematik nasıldı ya
Aynen kesinlikle kapılmasın kimse bak bana ne kadar rahatımGeçmiş olsun giren herkese. İnşallah herkes gönüle göre dilediği yerlere yerleşir. Aman diyim rehavete kapılmayın daha LYS var
Sen zevkine girmişsin Benim zamanımda da zevkine girenler vardı yüzdelik dilimi etkiliyor diye çok sövüyordum onlaraYapabilen için kolay ben 3-4 tane yaptığım için.
Aynen kesinlikle kapılmasın kimse bak bana ne kadar rahatım
Sende şimdiden çalışmaya başla küçük acun.@denizz19 @eskici @Billy Kane @Polat Şaşmaz @berkann @yatutarsa @Maskeli Fedai @cookies inşallah iyi geçmiştir sınavınız
Çalışana her türlü kolayÇoğu kişi dinde zorlanmış, millet 5 şık arasında kaldım yazmış.
Önümüzdeki yıl YGS zor olacak o zaman @DarkLeqenD şanssız kardeşim benim.
Sende şimdiden çalışmaya başla küçük acun.
Çalışana her türlü kolay
Forumun iki şanssızı, her yerde belli ediyonuz la kendinizi. Bu yıl çok kolaysa, önümüzdeki yıl çok zor gelir. Hadi geçmiş olsun.Ya yaparım
Ne de güzel moral veriyon sen öyleForumun iki şanssızı, her yerde belli ediyonuz la kendinizi. Bu yıl çok kolaysa, önümüzdeki yıl çok zor gelir. Hadi geçmiş olsun.
Ay napıyım öyle olur genelde, 2014 daha kolaydı geçen yıl millete girmiş resmen. Bu yıl çok kolaysa, önümüzdeki yıl da çok zor olacak demektir. Bu kural hep öyle.Ne de güzel moral veriyon sen öyle
Diyecek bir sözüm yok anlamına geliyor.@Yiğitt bu okudum ne anlama geliyor okudum dedim de gereksiz bence
Tarih tekerrür etmeyebilir ( Kelimeyi yanlış yazmış olabilirim )Ay napıyım öyle olur genelde, 2014 daha kolaydı geçen yıl millete girmiş resmen. Bu yıl çok kolaysa, önümüzdeki yıl da çok zor olacak demektir. Bu kural hep öyle.
Diyecek bir sözüm yok anlamına geliyor.
Sevindim senin adına.@Harunnn60 @Yiğitt @GunesinOglu gecen seneye göre cok kolaydi bu sinav ya cocuk oyuncagi denebilir yani
Millet yine matematik yapamamış, Türkçe ve Sosyal yapmış herkes. Onlar da çok basitmiş.@Harunnn60 @Yiğitt @GunesinOglu gecen seneye göre cok kolaydi bu sinav ya cocuk oyuncagi denebilir yani