türkiyeyi çok güzel temsil ediyorsun maşallah cnmzaten muhteşem ingilizcemi görünce sabahat tam soğudu bendenoysa eskiden aramız bayağı güzeldi kızla
)
türkiyeyi çok güzel temsil ediyorsun maşallah cnmzaten muhteşem ingilizcemi görünce sabahat tam soğudu bendenoysa eskiden aramız bayağı güzeldi kızla
)
oy kullandınmı eva ya pompy ?@destere ye sen tercüme edersin @GunesinOglu
Finalde bir oyum derken, kelime oyunu değilse, atarız.titanium eva dersen finalde bir oyum demiye şimdiden söyliyim söz sözdür)
oy kullandınmı eva ya pompy ?![]()
Sokak sanatina borcumu ödeyim girer grupta polis gördüğümde şaşarmıyım bentitanium eva dersen finalde bir oyum demiye şimdiden söyliyim söz sözdür)
oy kullandınmı eva ya pompy ?![]()
Sokak sanatina borcumu ödeyim girer grupta polis gördüğümde şaşarmıyım ben
Diğer grupta
Finalde bir oyum derken, kelime oyunu değilse, atarız.@sokak sanati ne diyorsun bu duruma, ilerde güzel kurlar var deyip işleri değiştirebilirsin.
![]()
Yazı tura ataaa bu grubu askıya alıyorum şuan ayy gece gece sizlemi upraşacam @sokak sanati @destere
oyumu saklıyorum artık davranışlarınızı ona göre yaparsınız bana![]()
Yazı tura at
Sokak sanati korkutucu destek vermedim diye ms de 1 puan verdi senaryoma trt çocuk gibi oldum@denizz19 sen zaten eva simons hayranıydın gidip rihannaya oy atacak değilsin heralde
@vadikızı unutma oylar eva simons a) sen zaten rihannayı sevmezsin birde evanın muhteşem sesini düşürsen tek şık kalıyor eva simons
ben o hogatayla konuşmuyorum gitsin @sokak sanati ile konuşsun artık
aaaaa tamam policamana destek olalım bu turda ozaman sen mustimede oy vermiştin qsokak sanati hiç vermedi ona saysın bu turda@denizz19 sen zaten eva simons hayranıydın gidip rihannaya oy atacak değilsin heralde
@vadikızı unutma oylar eva simons a) sen zaten rihannayı sevmezsin birde evanın muhteşem sesini düşürsen tek şık kalıyor eva simons
aaaaa tamam policamana destek olalım bu turda ozaman sen mustimede oy vermiştin qsokak sanati hiç vermedi ona saysın bu turda
@sokak sanati
kullandım şimdi eşitlik oldu biraz ortalık karışsınoff bee beni kırmayacağını biliyordum niye yarım saattir uğraştırdın bizi peki
hala oy vermemiş ?
kullandım şimdi eşitlik oldu biraz ortalık karışsın![]()
Bakmam lazım şarkılara ama Policeman iyiydi büyük ihtimal seçerim@denizz19 sen zaten eva simons hayranıydın gidip rihannaya oy atacak değilsin heralde
Bakmam lazım şarkılara ama Policeman iyiydi büyük ihtimal seçerim![]()
eva yı destekle işte baksana rihanna öne geçti hala neyi bekliyorsun yoksa kırdığın insanlara birini dahamı eklemeye niyetlisin ?)
Kullandım
![]()
Ya sen niye beni katıyorsun bir yerlere.off bee ilaç gibi geldi bu oy
@Harunnn60 sanırım senden önce rihannaya oy verip eşitliği bozdu ? bu verdiğin oyda ona kapak olsun)))
kime verdin oyu rihannaya dimi ? la sende hiç akıl yok vallaYa sen niye beni katıyorsun bir yerlere.Ben çoktan vermiştim.
![]()