taylor sayende ilk kez siftah yaptıTaylor Swift - Wildest Dreams.
taylor sayende ilk kez siftah yaptıTaylor Swift - Wildest Dreams.
Ben sonra vereceğim buraya, karar veremedim şuan. :/
@Çiğdem- işini bilir emin ol eva diyecektir zaten bir önceki turda evayı sattı ondan beri kin tuttum kıza bu seferde satarsa 10 yıl selamı sabahı keserim )Kuraçek.com'un işi.
@Çiğdem- Rihanna'yı satarsan çok kötü olur.
Ben sonra vereceğim buraya, karar veremedim şuan. :/
@Çiğdem- işini bilir emin ol eva diyecektir zaten bir önceki turda evayı sattı ondan beri kin tuttum kıza bu seferde satarsa 10 yıl selamı sabahı keserim )
@Dr. Sabahat oylar eva simons a )
senin demiyi pis pis gruplara koymuş sokak şeysi sırf elensin diye bence bu yüzden bile olsa burda eva demen lazım )
@xemrexxx @Dr. Sabahat a söyle oyunu burda eva simons a versin ben çığğırdım kızada benden bir fok anlamamıştır şimdi ?
Kuraçek.com'un işi.
@Çiğdem- Rihanna'yı satarsan çok kötü olur.
aaaaa ne yapacam benrihannayla evayı aynı gruba düşürenlere tren çarpar umarım )
tabiki EVA
@Çiğdem- oylar burda evaya ) tabi sandalyeye oy istiyorsan hala )
aaaaa ne yapacam ben
şöyle yapalım bu grupta rihanna diyeyim çünkü taylorun diğer grubunda rihannaya veremicem @sokak sanati adına orayı burayla telafi edeyim @destere şenide şöyle telafi edeyim
b gurubunda ellie'ye vereyim bu işi halledelim çocuklar
aaaaa ne yapacam ben
şöyle yapalım bu grupta rihanna diyeyim çünkü taylorun diğer grubunda rihannaya veremicem @sokak sanati adına orayı burayla telafi edeyim @destere şenide şöyle telafi edeyim
b gurubunda ellie'ye vereyim bu işi halledelim çocuklar
helloya kullanıcam zaten ellieyide ekleyelim bence iyi anlaşma cnmtopu topu iki yerde senden oy istedim onuda şimdi çarçur etme yok orda şuna oy atayım burda buna oy atayım zamanında ben sandalyeye çatır çatır oy atarken hiç bahane üretmemiştim )
hem @sokak sanati nı boşver kendi düşen ağlamaz onları yanyana getirmeyecekti
eva ya oy vermezsen bundan sonra benden umudu kes )helloya kullanıcam zaten ellieyide ekleyelim bence iyi anlaşma cnm
hahahha ayy bu nasıl ingilizce beee @sokak sanati @xemrexxx @Harunnn60@Dr. Sabahat how are you nabıyon kız ? eva simons a oy vermeyi unutma
@destere tabi ki Policeman'e ikimiz veriyorsak zaten kazandı
@Dr. Sabahat how are you nabıyon kız ? eva simons a oy vermeyi unutma
He Policeman'e attık, severiz güzel şarkıdır.@Dr.Sabahat sis I can translate for you.How are you my girl ? Don t forget to vote for Eva Simons
@Bully canım cicim oy verdin demi ))
Tabi ki Rihanna demen lazım.ss