Polat Şaşmaz
Favori Üye
Cinayeti gördüm final sahnesinde 4 reklam üst üste olacak yineniya aga o zaman ne olacak 😀
o hooo ne yaptın aga niye öyle dedin şimdiCinayeti gördüm final sahnesinde 4 reklam üst üste olacak yine
His geldi Konu coşmuş bu arada daha başlamadan 4 sayfa temizzzo hooo ne yaptın aga niye öyle dedin şimdi
kanal d den herşey beklenir ama bence bugün reklamlar makul olacakHis geldi Konu coşmuş bu arada daha başlamadan 4 sayfa temizzz
İnşallah temennimiz o yönde Şu kanala ve morg gibi renk tonuna 2 ay daha katlanacağım seneye KanalD'de olursa ben netten izlerim.kanal d den herşey beklenir ama bence bugün reklamlar makul olacak
Oha aga o kadar da degil tvden izlemeye devam reytingler onemliİnşallah temennimiz o yönde Şu kanala ve morg gibi renk tonuna 2 ay daha katlanacağım seneye KanalD'de olursa ben netten izlerim.
Aga ben zap yaparken bile atıyorum bu kanalı daha fazlasını bünye kaldırmazOha aga o kadar da degil tvden izlemeye devam reytingler onemli
neyse birşey demeyeyim ümit edelim ki kanal d den ayrılalım da ortada bu mevzu kalmasınİnşallah temennimiz o yönde Şu kanala ve morg gibi renk tonuna 2 ay daha katlanacağım seneye KanalD'de olursa ben netten izlerim.