AMC The Walking Dead 6. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
10.bölüm bir önceki bölüme oranla biraz daha az ortalama bir bölümdü ama yinede iyi bir bölümdü

bölüm başında darly ile Rick e bela olan jesus onları çok uğraştırdı.yiyecekleri de suya düşmüş oldu..maggie ile kurbağa yiyen kızın sahnesi de iyiydi.darly ile Rick jesus u getirerek biraz risk almış oldular..bakalım nasıl olacak..bölüm sonundaki sahne beklenmedik bir sahneydi..birçok izleyici beklememiştir...[\SPOILER]

6x11

Fırtına öncesi sessizlik sözünün tam uyduğu bir bölümdü. Gelecek bölümlerde savaş çıkacak yine :D

Bizim grubun girdiği her ortamda bi kavga çıkıyor :D Rick reyiz yine gösterdi kendini :D

Maggie'nin anlaşması çok iyiydi, işini biliyor :D Abraham'da arada kaldı ama bence her türlü Rosita :D

8/10

11.bölüm aa çok durgun bir bölümdü malesef aradan sonra bölümler çok tempolu iyiydi ama bu bölüm tempo çok düştü 🙂🙂🙂

haha ayy ezik rick sahnesi çok hoşuma gitti ama yine ezikliğini gösterdiler şu sahnede
@Harunnn60 @sokak sanati @destere :A:A:A
bölümde kavga sahnesi dışında birşey pek yoktu bence abrahamlar dayak yerken darly dövdü herkesi ayol :love1::love1::love1:

rick e bir kadın bir yumruk atmayla yere serdi ezik rick i hahaha:A:A:A

S06B11

Aynen bölüm çok durgun ve kötüydü. Jesus'ı tuttum.
Maggie'nin anlaşması çok iyiydi. Bölümün fav'ı benim için.

Geçen hafta halvetle bitti, bu bölüm halvetle başladı. Sanırım haftada bir gün seçmişler hepsi aynı gün halvetteler. Gleen de yapacaktı heralde ama Maggie hamile olunca vazgeçmişler:F

6/10

11. Bölüm

Güzel bölümdü. Çoğu sahne hoştu ve Zombi neredeyse hiç görmedik böyle bölümleri özlemişim.:D

İlk başlarda İsa denolen adam şüphelendiriyordu ama sağlam eleman çıktı. Yeni düşmanın maduru çıktı. Ters köşe oldum.:D

Hayvancılık yapılan mekan hoştu. Reisini sevmedim oranın birde Meggie iyi ön plana çıktı ama bence Carol'lık sahnelerdi bunlar:A acayip yakışırdı.

Gelecek bölümü heyecanla bekliyorum. 8/10

6x11

Fırtına öncesi sessizlik bölümüydü. :)

Daryl'inin bir lafına çok güldüm ya. :F Adam komedi. :D

Her b*ku yaptık bir yuva kurmak mı kaldı dedi. :F Haklı yani şimdi. :D

Onun dışında işte Rickler yeni mekana gittiler. Anlaşma filan yaptılar. Biraz heyecanlı bitse iyi olurdu.

Bölümün en sevdiğim yanı ise Maggie'nin bölümde çok gözükmesi oldu. Kız bu sezon çok pasif kaldı. Geçen bölüm Michonne aktif oldu bu bölüm de Maggie oldu.

Ultrason sahnesi ve bebeğin fotosu çok güzel sahnelerdi. :bhr:

@sokak sanati :X
Carol Carol deme ne güzel yok işte. Hiç adını anmayalım belki dizide unutulur gider. :( (Bir umut işte. :A )

@cevaa :A
Abraham içim Rosita diyorsun ama sanki Sasha'yı seçecek gibi. :A 2.Kez bir şok geçirebilirsin hazırlıklı ol. :A

8.0

@destere @Çiğdem- @Forumdash @turkuazz

beter call saul izliyorum şu anda hala twd izleyemedim sanırım gece izlerim yeni bölümü :)

6x11 iyi bir bölümdü
Rick ile darly nin getirdiği adam anlaşma teklif etti..anlaşma olarakta yiyecek filan aldılar..beklenmedik bir anda ortalık yine karıştı..noyanın adamlarına bulaşan Rick artık savaşı göze almış oldu..bundan sonra çok aksiyonlu bölümler olacaktır..noyan ricklere bela olacak..[\SPOILER]
@sokak sanati @Çiğdem @destere @Forumdash @cevaa @Harunnn60

6x11

Onun dışında işte Rickler yeni mekana gittiler. Anlaşma filan yaptılar. Biraz heyecanlı bitse iyi olurdu.

Bölümün en sevdiğim yanı ise Maggie'nin bölümde çok gözükmesi oldu. Kız bu sezon çok pasif kaldı. Geçen bölüm Michonne aktif oldu bu bölüm de Maggie oldu.

Carol Carol deme ne güzel yok işte. Hiç adını anmayalım belki dizide unutulur gider. :( (Bir umut işte. :A )

Abraham içim Rosita diyorsun ama sanki Sasha'yı seçecek gibi. :A 2.Kez bir şok geçirebilirsin hazırlıklı ol. :A

8.0

Kadın çok otoriter. Bence olabilirdi orada.:Z

6x11

8.0

Rosita diğer iş için daha iyi ama Abraham Sasha'ya aşık oldu galiba, o yüzden Sasha'yı seçecek :D

Rickle Michonne hiç yakışmıyor abi (ırkçılıkla alakası yok) birisi söylesin de ayrılsınlar gülesim geliyor öyle sahnelerde. :D Onun dışında herkes bi hatun buldu Daryl reyiz hala tek tabanca takılıyor yazık vallaha. :D Bölüme gelecek olursak farklı bir mekan görmek, Maggie'nin daha fazla rol alması güzeldi. Jesus'a herkes gibi bende güvenmemiştim ama sempatimi kazandı iyi birine benziyor Daryl'ın yeni kardosu olacak büyük ihtimalle. :D Ayrıca Rick çok kibirlenmiş bu yüzden kesin 1-2 ana karakter ölür Negan'la dalaşırken bakalım kim olacak.

6x11

Rick ve Michone ne tatlı oldu, hani Milka'nın sütlü - kakaolu karışık çikolataları var ya aynı onlar gibiler. Çok yakışıyorlar. :love1:

Jesus da @xemrexxx'e benziyor, sürekli "biz"li "biz"li konuşmalar. :F Ben de ısındım karaktere, ileride bir hainlik yapmazsa efsane olabilir.

Carol nerede???? Yahu belki de dizinin en sevilen karakteri kadın reis ama 3 bölümdür tek sahnesi yok, ayıptır artık gelecek bölüm de olmazsa isyan edicem yeter. :T:

Sondaki sahne de çok hoştu, Glenn'in "bunu ben yaptım" havalarındaki bakışı fenaydı. :F

Abraham da bizim Behlül gibi arada kaldı, ben olsam Sasha'yı seçerdim. .ss

8/10

@destere @Harunnn60 @tolgab @turkuazz @sokak sanati @Çiğdem- @Forumdash @cevaa @GreatOttoman

6x11. Bölüm

harika bir bölümdü nasıl durgun dediniz ya zombisi az olan her bölüm güzeldir kınıyorum yorumcanları :))
he birde benim magie im gültoşum ilk defa üç kelimeden fazla konuşturuldu o bile bölümü izlerken beni benden aldı :) kızda lider ruhu var konuşurken vücut kıvrımlarını takip ediyordum ne güzel etkili konuşuyordu ya keşke her bölüm sadece 15 dakika maggie konuşsada herkes sussa :)
halvetten in verdiği rehavetle kendinden geçen rick kazmasıyla michone öyle iki büklüm yatışırken jesus denen kazma dalmıştı içeri geçen bölüm? bu bölüm aynı sahneyle başladı. tabi jesus yuvarlağı ikilinin özel hayatını ifşa etti milletin içinde :)

gittikleri çiftlik güzeldide pek iç alanını göstermediler çük kadar alanda ne yetiştiriyor bunlar? zaten onca iki ayaklı beygir o küçük alanda yetişen ekinleri ezip büyümelerinede fırsat vermez bari mekan olarak büyük bir çiftlik seçseydiler bir inek bir dönüm arsa ile kaç gram ürün kaldırılırki??

abraham ın pispis japon çekirdeğine sorduğu soruları sevmedim keşke abraham ölse ? zaten kavğa sırasında abrahamı yamultacaklardıda @Çiğdem- in daryl parlağı nedense izin vermedi artık daryl abrahamı kendisinemi ayırdı nedir ? :)

rick in kendisine saldıranı bıçakla bertaraf etmesi güzel sahneydi gereksiz şiddete karşıyım ama gereken yerdede hoş oluyor :) orda rick e saldıran kadını michone un asil bir şekilde bertaraf edişi harikaydı

başta da söylediğim gibi maggie konuştu maggie konuşunca oranın başkanı kart pezo yelkenleri suya indirdi, yani orda maggie adama dese ürünlerin yarısını bize vereceksin sende gidip bir kazığa oturacaksın dese gregory yuvarlağı kabul ederdi ? çünkü maggie konuşunca insanın beyni sulanıp uçuyor :))

6x11

fena değildi ara ara sıkıldım ama güzel sahneler de vardı

Bu bölümde yeni karakterler ve gruplar tanıdık ilerleyen bölümlerde daha fazlasını göreceğiz.

Geçen bölüm Rick ile Michonne'un ilişkisini izledik, bu hafta Abraham'ın kararsızlığını gördük artık sıra Daryl'e de gelsin yavaş yavaş :)

Gregory uyuzun teki Maggie'ye ettiği laflar hiç hoşuma gitmedi ama sonunda Maggie iyi noktayı koydu ki @sokak sanati bende Maggie'nin o anlaşma sahnesinde Carol hayali kurdum ama Maggie'ye yakışmadı değil.

Negan ve Saviors isimlerini çok duyduk bu bölümde anlaşma da olduğuna göre haftaya Negan'ı görürüz artık.

6x11

fena değildi ara ara sıkıldım ama güzel sahneler de vardı

Bu bölümde yeni karakterler ve gruplar tanıdık ilerleyen bölümlerde daha fazlasını göreceğiz.

Geçen bölüm Rick ile Michonne'un ilişkisini izledik, bu hafta Abraham'ın kararsızlığını gördük artık sıra Daryl'e de gelsin yavaş yavaş :)

Gregory uyuzun teki Maggie'ye ettiği laflar hiç hoşuma gitmedi ama sonunda Maggie iyi noktayı koydu ki @sokak sanati bende Maggie'nin o anlaşma sahnesinde Carol hayali kurdum ama Maggie'ye yakışmadı değil.

Negan ve Saviors isimlerini çok duyduk bu bölümde anlaşma da olduğuna göre haftaya Negan'ı görürüz artık.

Hh Carol'ım.:bhr:Kadın iyice reis oldu. Gerçekten Maggie hafif kaldı biraz. Kesinlikle Carol olmalıydı. @Harunnn60 'Da eleminden çatlasın.:A